2777
2789
عنوان

اینا نشونه چی میتونه باشه

380 بازدید | 54 پست

من بیشتر وقتا بعد پریودی لکه بینی دارم

یعنی پریودی هام تا ۱۵ روز ممکنه طول بکشه به صورت لکه بینی

سونو رفتم کیست ندارم و آزمایش هورمونی و تیروئید و... هم دادم همه خوب بوده

کنار لکه بینی کمردرد هم دارم

دکتر زیاد رفتم داروها یا اصر نکرده یا مثل قرص جلوگیری دادن خوردم تا زمانی ک مصرف میکنم بهترم شاید ۱۰ _ ۱۱ روز پاک بشم اما بعدش باز مثل قبل میشه

موندم چکار کنم......

کسی تجربه ای داشته

تو گوگل زده میتونه نشانه سرطان هم باشه

آخه مامانم سرطان سینه داشته 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ن سرطان نیس

برو فوق تخصص زنان بگو برات سونو بنویسن که آندومتریوز نداشته باشی واسه سونو هم برو تخصصی اندومتریوز 

منم اینطوری بودم با همین نشونه ها بعد چند سال ی فوق تخصص فهمید و بعد عمل خوب شدم 

حالا اگه کوچیک باشه با دارو خوب میشه

من آن سبزم که دل بر پیچک دست #خدا بست 🌱
اینی که گفتی اصلا ربطی به سرطان سبنه نداره.. اون سینه علایمش تودس.. درد.. پوسته شدن وخارش.. پریودی ب ...

قبلنا دکتر گفته بود سرطان سینه و رحم بهم ربط دارن 

من هرسال سونو سینه میرم و پاپ اسمیر میدم 

اما علت لکه بینی و هنوز نفهمیدم

ن سرطان نیسبرو فوق تخصص زنان بگو برات سونو بنویسن که آندومتریوز نداشته باشی واسه سونو هم برو تخصصی ا ...

یکم بیشتر توضیح میدی آندومتریوز چیه؟ 

سونو معمولی داره یا فرق میکنه چون ماه پیش برای کیست رفتم سونو گفت خوب شده نداری

شما کدوم شهری؟

سونوی رحم وتخمدان اگه مشکل نداره پس نگرانی بی مورده.. یه آز کامل بده.. یه همسایه ما بچه داشت بعد درماه دوبار پری میشد دکترم میرفت میگف دیگ بچه نمیخاما میخام رحممو بردارم.. این توبهداشت داشت حرف میزد من شنیدم فک کنم بعضیا پریودی طولانی وزیاد دارن خطری نیس

کاربری قبلی گیلدخت..گوگولی79