2777
2789
عنوان

اینا نشونه چی میتونه باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 54 پست
نه تا حالا انجام ندادمفیبروم همین علائم من و داره؟

خواهرم چنتا فیبروم داشت پریود های شدید و قطع نشدن پریودیش رو داشت بعدش که رفت دکتر و سونوی دقیق مشخص شد کلی فیبروم داره

یه عمل سرپایی شد چون مقدارشون خیلی زیاد بود الانم دارو میخوره خوبه خدارو شکر

ذهنتو به چیزای بد نده منم مادرم با سرطان سینه فوت شده دیگه استرس زیاد خودش سرطانزاست

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
مشهدعلائم من کمر درد و پادرد مثل درد پریودی میگم شاید عفونت باشه چون قبلا داشتم دارو استفاده کردماما ...

یه مدتی کاچی بخورید کمرتون قوی میشه.

یا از این دارو کمرا که برا زاچ ها میبندن.

سویق عدس هم ضد لک بینیه زیر نظر طبیب مصرف کنید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خواهرم چنتا فیبروم داشت پریود های شدید و قطع نشدن پریودیش رو داشت بعدش که رفت دکتر و سونوی دقیق مشخص ...

آها من پریود شدید ندارم اتفاقا مقدارش کمه اما همون لکه بینی تا ۱۲ _ ۱۳ روز طول میکشه بعضی وقتا هم کمر درد و پادرد خفیف طولانی هم دارم

سعی میکنم فکر منفی نکنم اما اینکه هیچ دکتری تشخیص نمیده خسته شدم

خدا مادرتون و بیامرزه مامان منم با سرطان سینه فوت شدن

انشاالله ک نیست اما واقعا همه نوع دارو خوردم دکتر زیاد رفتم دارو سنتی هن استفاده کردم اما هیچ کدوم ا ...

این چه حرفیه آخه

شما یه سونو گرافی می رفتی بعد میگفتی

شاید کیست داری

چون من خودم کیست داشتم دچار لکه بینی میشدم

امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی  تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻

یه مدتی کاچی بخورید کمرتون قوی میشه.یا از این دارو کمرا که برا زاچ ها میبندن.سویق عدس هم ضد لک بینیه ...

یه چند باری با روغن سیاه دونه زیر شکمم و چرب کردم 

قرص کمر گفتن خوبه گرفتم با نبات پودر کردم خوردم 

اما کاچی نخوردم اینم امتحان میکنم ممنونم

یه چند باری با روغن سیاه دونه زیر شکمم و چرب کردم قرص کمر گفتن خوبه گرفتم با نبات پودر کردم خوردم ام ...

دوا کمر باید بچسبونید این جدا از اون داروی خوراکیشه

طب سنتی قدیمیا واقعا عالی بوده

این چه حرفیه آخهشما یه سونو گرافی می رفتی بعد میگفتیشاید کیست داریچون من خودم کیست داشتم دچار لکه بی ...

گفتم سونو رفتم دیگه عزیزم همین ماه پیش بوده

گفت هیچی نیست آزمایش کامل دادم هورمونی و تیروئید و... گفت همه چی خوبه 

میتونی بری پیش دکتر خوب ارولوژی . دکتر زنان ها اصلا نه وقت میزارن نه کمکت میکنن. برو پیش دکتر معروف ...

واقعا ارولوژی از بیماری زنان سردرمیاره؟ 

من ک دکتر زنان زیاد رفتم اگه بدونم این اثر داره حتما میرم

ممنون عزیزم