2777
2789
عنوان

کسی از داداش ابراهیم هادی حاجت گرفته😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 39 پست
هانیه قشنگم میخای اسم هاتون رو بنویسم با متن دلخواهتون بذارم پیش داداش ابراهیم؟اگر مایلی درخاست بده ...

قربونت برم من انقد مهربونی کلی برای پدرتون دعا کردم داداش ابراهیم روتو زمین نمیزنه خوشگلم 🥲

چجگری باید نیست منی ینی اوا میگی فلان شهید اگه نیتمو بدی برات فلان کارو میکنم؟ میشه بیشتر بگی

بببین اجی این شهید وصیت کرده بود من فرصت نکردم زیاد زیارت عاشورا بخونم و از ثوابش دور موندم اگه بعد شهادتم هر کسی برام چله زیارت عاشورا بگیره من قول میدم حاجتشو از خدا بگیرم مگر اینکه به صلاح اون شخص نباشه در این صورت روز قیامت من کمکش میکنم 

من حالم خیلی بد بود اون دوران یه کاربر بهم اینو گفت 

من تازه۴روز شروع کرده بودم که معجزه شد هر شب وقتی براشون میخوندم میگفتم تقدیم میکنم به شهید نوید سفری که دستمو بگیره واقعا هم معجزه کرد تو زندگیم از اون روز به بعد قول دادم تا اخرین روز زندگیم این کار و انجام بدم 

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اخه چرا نشه دورت بگردم اسمت رو بگو اسماتون رو یادداشت میکنم میذارم پیش مزار داداش

مرسی عزیزم زهرا دعا کن خوب بشم این دردا تموم بشه ازدواج کنم فردا برای پدرتون قرآن میخونم 

مرسی عزیزم زهرا دعا کن خوب بشم این دردا تموم بشه ازدواج کنم فردا برای پدرتون قرآن میخونم

خدایا امشب بهم ثابت شد انسان های مهربون هنوز خیلی هستند

بخدا شرمندم کردین 

ممنون ازت دورت بگردم

به حق برکت قران بخت خوب و پایدار نصیبت بشه🙏🏻💖❤️💖❤️💖❤️💖❤️💖❤️💖❤️💖❤️💖❤️💖

زهرا جونم چشم خیلی دعات میکنم 

اگر خاستی اسمت رو بنویسم پیش مزار داداش ابراهیم بذازم درخاست بده

فردا اونجا میخام حاجتمو بذارم بمونه 

برای شماهم مینویسم

خدایا امشب بهم ثابت شد انسان های مهربون هنوز خیلی هستندبخدا شرمندم کردین ممنون ازت دورت بگردمبه حق ب ...

ممنون از دعات عزیزم نگران نباش انشالا پدرتون خوب میشه 

اگه یادتون موند و دوست داشتید بنویسید مرسی 

😍😍