2777
2789
از روی ترس و یا اجبار نرو رشته ای که که علاقه نداری و پشت پا نزن به کاری که هم علاقه داری هم استعداد ...

از امروز کل اینترنت رو زیر و رو میکنم تا بتونم بهترین راه برای استارتو شروع کنم!

یادمه یبار به شوهرم گفتم من غذا درست میکنم تو هم یه فروشنده نوجوون بگیر تا دم مغازه تو غذارو بفروشه، بازم قبول نکرد  باید بگردم یه راه خوب پیدا کنم که اونم نتونه مقاومت کنه

شوهر من کلا خیلی هم کرم داره! تا میام بیخیال بشم یهو یه تعریف مشتی از دستپختم میکنه و من دوباره سرشور میافتم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

پیش دیگران هیچی نگفتم تا الانیادمه صاحب کارخونه بابام میخواست کارخونشو جمع کنه و بره دبی تا اونجا بر ...

حمایت خوبه ها ولی هیچی جای پشتکار و استفاده کردن از تجربه های کسایی که این راهو رفتن نمیتونه به دردت بخوره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همون چند سال دیگه از اونجا میره یه جای دیگه اصلا این روزا دو دیگه یادش نمیاد، نمیگم حالا بری بساط کن ...

فکر کنم اول باید چند تا غذای مهم و اساسی رو کامل و ماهرانه یاد بگیرم بعد برم سراغ فروش یا آموزش

آشپرخونه و رستوران اگه خیلی سطح بالا نباشه بیشتر میخوان ازت کار بکشن تا یاد بدن ، فقط برای خودت کار ...

اگر اینجا بودی یجووووری بغلت میکردم که استخونات ترک بخوره! کلا از فکر آرایشگری بیرون اومدم

اصلا نباید از همون اول به چیز دیگه ای فکر میکردم،به شدت توی آشپزی مستعدم،واقعا حیفه برم سراغ کار دیگه ای

از امروز کل اینترنت رو زیر و رو میکنم تا بتونم بهترین راه برای استارتو شروع کنم!یادمه یبار به شوهرم ...

خودت فروشنده خانوم بگیر درصدی باهاش کار کن ، قشنگ بشین فکراتو بکن ببین اگه شوهرت کمکت نباشه شروع میکنی یا نه، سخته ولی وقتی شوهرت اول کار باهات همراه نیست تو هم از اونور توقعت رو از خودت کم گن و جنبه فان و سرگرمی قضیه رو بیشتر ببین و اینجوری پیش برو تا اذیت نشی و رابطت هم با شوهرت به مشکل نخوره 

حمایت خوبه ها ولی هیچی جای پشتکار و استفاده کردن از تجربه های کسایی که این راهو رفتن نمیتونه به دردت ...

کاملا موافقم! بعضیا با بیشترین محدودیتها موفق شدن

فکر کنم اول باید چند تا غذای مهم و اساسی رو کامل و ماهرانه یاد بگیرم بعد برم سراغ فروش یا آموزش

تا میتونی مشورت بگیر اینجوری از تجربه ها استفاده میکنی بدون اینکه نیاز باشه خودت با تجربه چیزی رو متوجه بشی، مشورت بگیر ازشون، برو مراکز فنی و حرفه ای و شماره مربیای حرفه ای رو که میرن آموزشگاهها تدریس میکنن رو بگیر و برو از نزدیک ببینشون باهاشون حرف بزن

اگر اینجا بودی یجووووری بغلت میکردم که استخونات ترک بخوره! کلا از فکر آرایشگری بیرون اومدماصلا نباید ...

عزیز دلم 😍 ، میدونم برای آرایشگری حیف میشی ، آرزو و استعداد تو چیز دیگه ایه

خودت فروشنده خانوم بگیر درصدی باهاش کار کن ، قشنگ بشین فکراتو بکن ببین اگه شوهرت کمکت نباشه شروع میک ...

شوهرم فعلا که میگه مشکل اصلیش اینه که با مردا سر و کار نداشته باشم! نمیدونم با اینکه کلا درآمد داشته باشم مشکل داره یا نه!

من شروع میکنم،باید تخصص داشته باشم،کسی از آینده خبر نداره! شاید یه روزی بزرگترین مشوقم همین شوهرم بود! 

تا میتونی مشورت بگیر اینجوری از تجربه ها استفاده میکنی بدون اینکه نیاز باشه خودت با تجربه چیزی رو مت ...

حتما همه تلاشمو میکنم! آشپزی برای من جوریه که حتی اگر ازش درآمد نداشته باشم باز احساس رضایت میکنم از انجام دادنش

شوهرم فعلا که میگه مشکل اصلیش اینه که با مردا سر و کار نداشته باشم! نمیدونم با اینکه کلا درآمد داشته ...

احتیاجی نیست کامل همه چیز رو یاد بگیری بعد شروع کنی ، اصلا اینکه کامل نباشی و شروع کنی راهتو بهتر پیدا میکنی ، راحت میتونی توی این کار جوری پی بری که همه خانوم باشن، کم کم و به مرور  توی سودت هم شریکش کنی خوشش میاد😉 ولی  فقط مواظب باش وظیفه نشه برات و قلقش رو به دست بیار، هر مردی یه رگ حوابی داره ولی بازم مواظب باش باج ندی

هر وقت هر سوالی داشتی کمکی خواستی من هستم💝🫂😘 ، نترس و با برنامه ریزیو مشورت برو جلو

باشه گلم

خیییییلی محبت کردی که وقت گذاشتی برام عزیزم! ببخش که اذیتت کردم

درخواست دوستی میدم، لطفا قبول کن تا راحت تر بهت دسترسی داشته باشم