didhdheu مدیر استارتر عضویت: 1403/02/15 تعداد پست: 1290 عنوان کسی از داداش ابراهیم هادی حاجت گرفته😍😍😍😍 244 بازدید | 39 پست قراره واسطه بشه برای شفای پدرم مطمئنم ۲ روزه میرم پیشش با قلب اروم برمیگردمکلی عکس ازش گرفتم باهاشون زندگی میکنم قسم سختی دادم به داداش ابراهیم مطمئنم شنیدهشما حاجت گرفتید یا کسیو دیدید حاجت بگیره تعریف کنید😍 1403/10/11 | 01:49 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_بلوبری عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 4683 من گرفتم کلا رفیقم باهاش یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
didhdheu مدیر استارتر عضویت: 1403/02/15 تعداد پست: 1290 من گرفتم کلا رفیقم باهاش چه حاجتی میتونی بگی🥹🥹🥹برای بابای منم دعا کن قربونت برممم
محددثه عضویت: 1401/04/11 تعداد پست: 3550 میخای بری پیش شهید ابراهیم هادی؟ تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂
نفس۱۴۰ عضویت: 1399/09/22 تعداد پست: 9014 میشه برامنم دعاکنین بزودی ی بخت خوب نصیبم بشه💔 برا ظهور سه صلوات بفرس. اللهم صل علی محمد و ال محمد اللهم عجل الویک الفرج اللهم الرزقنا توفیق الشهادت. التماس دعای فرج و شهادت
نازی_دلبر عضویت: 1402/08/26 تعداد پست: 6062 پول یا صلوات نذرش کن همچنین نذر شهید حاج سفید سامانلو بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد میزند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌
محددثه عضویت: 1401/04/11 تعداد پست: 3550 چه حاجتی میتونی بگی🥹🥹🥹برای بابای منم دعا کن قربونت برممم یه لیوان آب بگیر ۴۰بار سوره یاس بخون به هر کلمه مبین که رسیدی یدونه تو آب فوت کن بعد بده آب رو پدرت بخوره شفا میگیره من خودم از شهید نوید سفری حاجت گرفتن چله زیارت عاشورا براشون خوندم تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂
didhdheu مدیر استارتر عضویت: 1403/02/15 تعداد پست: 1290 چجوری دعا کنیم کافیه باهاش رفیق بشیاگر تهران هستی بهشت زهرا قطعه ۲۶ مزار یادبود داداش ابراهیمم هست اونجاخودش رو کنارت حس میکنی من سرمو رو مزار میذارم قلبم انگار اروم میشه حس میکنم😍🥹🥹🥹🥹البته بگم حاجت دهنده اصلی خداست شهدا واسطه میشن الهی قربونشون برم
پارپل عضویت: 1400/04/11 تعداد پست: 107 من حاجت نخواستم ازشون ولی کلی نشونه کوچیک ازشون دیدم از اونا که همون لحظه که پیش میاد فقط هم خودت میفهمی نشونه از طرفه شهیده 😍مثلا بعد از تموم کردن جلد اول کتابشون خواهرشون اومدن مدرسه مون (چند سال پیش البته ) و.....ولی خیلیا رو دیدم حاجت گرفتن ازشون
didhdheu مدیر استارتر عضویت: 1403/02/15 تعداد پست: 1290 یه لیوان آب بگیر ۴۰بار سوره یاس بخون به هر کلمه مبین که رسیدی یدونه تو آب فوت کن بعد بده آب رو پدرت ... بابام آی سیو هست ابجیچیزی بهش نمیدن که بخوره الهی بمیرم براشبا سرم میدن بهش
didhdheu مدیر استارتر عضویت: 1403/02/15 تعداد پست: 1290 یه لیوان آب بگیر ۴۰بار سوره یاس بخون به هر کلمه مبین که رسیدی یدونه تو آب فوت کن بعد بده آب رو پدرت ... الهی دورت بگردم اگر تونستی یک بار فقط به نیت شفای پدرم زیارت عاشورا رو بخونیمنم برات کلی دعا میکنم فردا میرم پیش داداش ابراهیم🥹
didhdheu مدیر استارتر عضویت: 1403/02/15 تعداد پست: 1290 میشه برامنم دعاکنین بزودی ی بخت خوب نصیبم بشه💔 اره اره چرا نشهفردا به داداش میگم❤️💖
شیشلیکک عضویت: 1402/03/09 تعداد پست: 2609 یه لیوان آب بگیر ۴۰بار سوره یاس بخون به هر کلمه مبین که رسیدی یدونه تو آب فوت کن بعد بده آب رو پدرت ... چجگری باید نیست منی ینی اوا میگی فلان شهید اگه نیتمو بدی برات فلان کارو میکنم؟ میشه بیشتر بگی