2777
2789

داروهاشو طبق دستور اجرا کنی 

لباساتو با اب گرم بشوری 

چند دست لباس سر دست بذاری بقیه قرنطینه شن

پتوها دوهفته یبار برن پتوشویی 

روبالشی ها چند روز یبار شسته شن 

تمام 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

داروهاشو طبق دستور اجرا کنی لباساتو با اب گرم بشوری چند دست لباس سر دست بذاری بقیه قرنطینه شنپتوها د ...

خب داروهای قطعیش چیه؟؟من پماد و کرم پرمترین و کامترین و قرصاشم خوردم و اینکارایی که گفتیدم کردم ولب افاقه نکرد...خسته شدم انقد خاروندم کبودم😓

لطفا راه حل قطعی بدید،شنیدم قرص ایورمکتین و کرمشو باید باهم استفاده کرد یه بار دو تاش،هفته ی بعد یه بار یه دوتایی دیگه،قیمت گرفتم اصلش ورقی یک میلیون و خورده ایی😑😑😑میخام بدونم کسی این قرص و کرم ایورمکتینو استفاده کرده؟؟؟جوابه؟؟؟اگه نه چی پس؟؟

خب داروهای قطعیش چیه؟؟من پماد و کرم پرمترین و کامترین و قرصاشم خوردم و اینکارایی که گفتیدم کردم ولب ...

ما یه کرم دست ساز از داروخونه بهمون دادن و بقیشم پماد و شامپو یا محلول و اسپری برا زدن ب رخت خوابا و قرص فکر کنم بود 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

ما یه کرم دست ساز از داروخونه بهمون دادن و بقیشم پماد و شامپو یا محلول و اسپری برا زدن ب رخت خوابا و ...

هم ما هم ۲ تا خانواده دیگه اینطوری خوب شدن.. تازه اونا قرنطینه و .. اصلا انجام ندادن بنظرم اهل این همه رعایت نیستن 

اسماشونو بگو عزیزم

اسماشون دقیق یادم نیس ولی تو تاپیکای دیگه عکسشونو فرستاده بودم 

تا تو گوگل بزنم 

خب داروهای قطعیش چیه؟؟من پماد و کرم پرمترین و کامترین و قرصاشم خوردم و اینکارایی که گفتیدم کردم ولب ...

ما همون چندتایی ک بهمون دادنو طبق دستورش مصرف کردیم خوب شدیم

خانواده همسرم که بعید میدونم دقیق هم استفاده کرده باشن و لباس و روبالشی و .. هم شسته باشن باز همگی خوب شدن 

لوسیون اسکا سلو 

اسپری درمین رنگش سبزه 

پماد کامترین

اینارو تا همین چندوقت پیش نگه داشته بودم

ولی قرص داده باشن یادم نمیاد .. 

یه پمادی هم بود دست ساز ولی اونو فقط یه داروخونه داشت تو‌شهرما .. اسم خاصی یادم نیس داشته باشه .. هرکس گال داشت براش میساختن فرداش تحویل میدادن