2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم عادی برخورد کردم پای تلفن ولی تا الان بیدارم خواب به چشمم نمیادمیگم چرا شانس من همیشه زندگیم هیچ ...

عزیزم بهت حق میدم.مادرشوهرت هنوز بچش رو از شیر نگرفته براش زن گرفته.

با دعوا راه انداختن شرایط بدتر میشه.باید به شوهرت بفهمونی که نباید الکی امیدوارت میکرد و اگه نمیخواست بیاد نباید گند میزد ب برنامه تو.بخدا از این مناسباتا انقدر تو یه سال نیست که بخواد اونم گند بزنه ب روحیه و اعصابت.ولی مرگ یکبار شیون هم یکبار.

التماسش رو نکن،جواب تماس و پیاماشو نده،فقط ی پیام بهش بده بگو ازش دلخوری و جای جبران نداره چون هر کس و هر چیزی جایگاه خودش رو داره و یه مرد متاهل اولویت اولش باید زنش باشه.

منم روز تولدم همسرم باهام دعوا کرد و حتی یه شاخه گل هم نخرید

سالگرد عروسی هم کلی تدارک دیدم تهش بچمو بهونه کرد و بحث پیش اومد و کوفتم کرد 

روز مادر که هییییچ خودشو زد به اون راه. الان روز مرد نزدیکه دوست دارم یه چیزی بخرم ولی یاد این موارد میفتم پشیمون میشم ولی ته دلم بازم دوست دارم کادو بدم نمی‌دونم چکار کنم

منم روز تولدم همسرم باهام دعوا کرد و حتی یه شاخه گل هم نخریدسالگرد عروسی هم کلی تدارک دیدم تهش بچمو ...

تو یه کادو بخر بهش بده 

سرشم منت بزار ولی نه خیلی ضایع 

بهش کادوشو بده غیر مستقیم بگو 

خودش شرمنده شه

اصلا گیر نده اشتباه منو نکن با اینجور آدم باید بی تفاوتی باشی چون نظر اونها با همسرت مهمه خودتو خراب ...

کاری که مادر شوهرم میکنه همینه با پنبه سر میبره 

همیشه تقش فرشته مهربون رو بازی میکنه 

عزیزم مادر شوهرت هنوز نتوانسته از شوهرت طلاق عاطفی بگیره!!

زمان می‌بره 

هنوز نامزد هستید باید یک کوچولو مدارا کنی ، بعد که به آینده خدا سر و سامون گرفتی قشنگ اختیار زندگیتو بدست میگیری

حالا هم برای اینکه کم نیاری 

به همسرت بگو اشکال ندارد مثلا فلان روز پاشو بیا جبران تولدم!!

ولی حتما بکشونش پیش خودت

حواستم‌ باشه حساسش نکنی نسبت به مادرش 

اصلا گله نکنی 

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

عزیزم مادر شوهرت هنوز نتوانسته از شوهرت طلاق عاطفی بگیره!!زمان می‌بره هنوز نامزد هستید باید یک کوچول ...

دیروز از بس حرصی شدم گفتم بهش وقتی گفتی به مامانم گفتم میام پیشت من فاتحه برنامه روز تولدمو خوندم 

اونم گفت نه مامانم دوست داشت من بیام پیشت حوشحال بود و من دیدمش و اینا ! 

به نظرت واقعا درست میشه بعد اینکه عقد کنیم ؟ 

من همش میخوام حرف نزنم راجع به نادرش یا مثلا بهش نشدن بدم واقعا مشکلی با مامانت ندارم و همیشه سعی میکنم از مامانش بد نگم 

ولی دیروز داشتم خفه میشدم از حرص 

دیروز از بس حرصی شدم گفتم بهش وقتی گفتی به مامانم گفتم میام پیشت من فاتحه برنامه روز تولدمو خوندم او ...

ببین با سیاست عمل کن 

مثلا این که گفتی مشخصه کاملا از روی عصبانیت بوده و اشتباهه

باید بهش آروم آروم بفهمونی که ناراحت میشی وقتی میبینی اولویتش خانوادش هستن نه تو ، درحالی که تو خانواده اصلیش قراره بشی 

درست شدن یا نشدن تضمینی نیست 

آدم صبور میطلبه و مرد منعطف!!

حالا خودت خوب فکر هاتو بکن و سبک سنگین کن

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎