2777
2789
عنوان

مادر شوهرم طلامو میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 4954 بازدید | 228 پست

اگر از این میترسید پس فردا مدعی طلاهاتون بشن میتونی هرجا طلا خرید میکنی فاکتور به اسم خودتون بگیرید و جای مطمئن نگه دارید دیگه نگران نباشید نصیحت من به شما ۸۰ درصد زندگی گذشت هست عزیزم مطمئن باش وارد زندگی زناشویی بشید سخت هست که رفتارهای یک خانواده جدید با فرهنگ متفاوت را تحمل کنید اولا باید همسرتون و خانواده اش هم‌سطح  از لحاظ فرهنگ آداب و رسوم و ....با شما باشن تا مشکلاتتون کمتر بشه و این بدون تو زندگی باید گذشت کردن خیلی خوب بلد باشید جاهایی که مشکلي پیش میاد میگن گره ای که بادست باز میشه بادندون بازنکن حالا اگر همسرتون و زندگی تون دوست دارید و همسرتون مرد خوبیه اشکالی نداره بده مادرش گردنبندتو عروسی بهت بده دلش شاد کن شاید واقعا دستشون خالی هست که نمی تونن سر شما عزت بگذارن عزیزم این ربطی به دخالت کردن نداره ایشون فقط به شما رو زده ناراحتش نکن، اما بعد ازدواج خواست دخالت کنه خودت کنترل کن مثلا گفت فلان کار کنید شما بگو خیلی ممنونم مادرجان حتما در موردش فکر می کنم ، بعدا هر کار خواستی بکن خودت باید کنترل کني و مودبانه و با مهربونی اجازه دخالت بی جا ندید اما من فکر نمی کنم این درخواستشان دخالت باشه و دخالت يعني مثلا میخواهید برید مشهد خانواده همسرتون بدون هیچ دلیل قانع کننده ای بگن نه برید شیراز و نظر همسرتون رو تغییر بدن این یعنی دخالت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودشون هیچ کاری نکردن به ساده ترین ها راضی شدم حالا توقع خودش فضایی

ببین عزیزم من تجربه خودمو بهت میگم.من وقتی شوهرم اومد خواستگاریم بهش گفتم من هیچی ازت نمی خواهم مهمترین مسأله برام خرید خونه اس. شوهرم یه مقدار پس انداز داشت وضع مالی پدر شوهرم هم عالی بود. خلاصه همسرم با پول خودش یه خونه کوچولو گرفت. بعد از اون ما قرار عقد گذاشتیم و خانواده اش گفتند برید بجز سرویس طلا، یه خرید مختصری برای عروس بکنید. من به توصیه مادرم که گناه داره و بهش فشار نیار و این حرفا خیلی خیلی خرید مختصری انجام دادم. با اینکه همون موقع به مادرم گفتم که بابا جان اینا وضعشون خیلی خوبه لنگه یه مانتو و یا روسری نیستن!! ولی مادرم قبول نکرد گفت شاید شوهرت نخواد از خانواده اش پول بگیره چون تازه خونه خریده تو مراعاتش کن. یادمه وقتی خانواده شوهرم به همراه چند نفر از فامیلهای نزدیکشون خریدامو دیدن مادر شوهرم خجالت کشید!!! ولی دقیقا از همون روز سوارم شدن و دیگه پیاده نشدن!! احساس کردن من ارزش خودمو نمی دونم یا خرید کردن بلد نیستم!!! همش تقصیر مادر خودم بود.. یادمه بعد از چند وقت وقتی می خواستم با شوهرم بریم سرویس طلا بخریم مادر شوهرم یه کاره اومد گفت سرویستو سنگین برندارید!!!! در حالی که ریالی از پول اون نبود و همه پولشو قرار بود شوهرم بده!!! خلاصه از لج اونم که شده به خاطر حرف بی ادبانه اش من رفتم یه سرویس برلیان خیلی خیلی سنگین برداشتم☺️ ولی الان با اینکه ۱۳ سال از ازدواجم گذشته هنوزم تبعات اون کوتاه اومدن بیخودیمو دارم میدم

از اول حتی نزاشت طلا ها به اسم خودم باشه فاکتور ها رو داد دست مادر شوهرم عقد نامه رو داد دستم مادر ش ...

با همه این اوصاف اصلا 

بعد ازدواج همه رو ازش بگیر

همسرت احتیاج شدید ب مشاور داره خیلی وابسته س ب پدر مادر

.

پس یاد گرفتن از جیب بقیه واسه خودشون ارزش بخرناگه بخوای طلا بدی که اونا بدن پس بده خانواده ی خودت رو ...

قلب مادر شوهرم ناراحته میترسم روز عروسی خودشو 

بزنه موش مردگی عروسی رو واسم زهر کنه 

یلدایی واسم آوردن اومدنی گفت من مریضمااا 

بعدش زنگ زد گفت وقتی اومدم خونه شما 

حالم بد شد قلبم درد گرفت بردنم بیمارستان 

یعنی انقد از من بدش میاد 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

شرطو شروط چی.....وقتی عقد کردی ،ازدواج کردی شرطو شروط به چه درد میخوره......بخواد بزنه زیرش ..هر روز ...

مثلا به جای مهریه حق طلاق حق خرج از کشور 

تصنیف اموال و....

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

اینا همشون میان دست خودت ...چون هنوز توحس وحال مجردی بوده ،درک نکرده ک داره متاهل میشه و طبیعی هست . ...

خب پس حس و حال منم طبیعی هست !

اینکه میگه بده دست من باشه عجیبه

بگو فامیلامون دیدن اینو میفهمن ماله خودم بوده

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
دیدن جهاز متاسفانه یه عرف مزخرفه زیاد دور از ذهن نیست

اصلا نگفت دوست داری خودت یا نه 

بچین بیام ببینم !