2777
2789
اسی ✅✅✅✅✅✅نازترین جان راس میگه همسرت باید مدیریت کنه مدیریتو باید یاد بگیره بگه ب مادرش همسرم بهم نی ...

میدونی مشکل چیه دو سه بار مدیریت کرد برگشت خونه 

انقدر نميدونم اون مادرشوهرم چه روزی به اون شوهر بدبختش اورده بود 

که نامزدم تعریف میکرد اره بابام همش حرف از خودکشی میزنه 

میگه من عمری نموندا برام  و اینا 

مادر شوهرمم خودشو زده بود به موش مردگی که خیلی سختمون بوده نبودی ببین حال روز بایاتو

ببین اگه مثل مادرشوهر من باشه فقط اگه اعصابت فولادیه بمون درغیر اینصورت دیوانت میکنن

چی بگم واقعا 

عجب گیری کردم

خودش خیلی مرد خوبیه ذاتا 

اون مادر شوهرمه گند نیزنه به همه چی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه بابا پیام ندیا ....اصلا اینکارو نکن خودتو زشت نکن که مادرشوهرتم همینو میخواد ...عزیزم تو باید رفت ...

من بیست و سه 

پیام میدم به دوستام حداقل روز تولدم باهاشون برم بیرون 

چیکار کنم توی خوابگاه تنها بشینم روز تولدم

چی بگم واقعا عجب گیری کردمخودش خیلی مرد خوبیه ذاتا اون مادر شوهرمه گند نیزنه به همه چی

شوهر من هم خیلی خوبه خیلی آرومه خیلی هم منو دوست داره خصوصیات خوبش واقعا زیاده کل زندگیش به نام منه ولی حتی بخاطر مادرش به من خیانت هم کرد متاسفانه وابستگی به خانواده خیلی بده تو نامزدی خیلی دقت کن

ایشالا که خدا سلاپتی به پدرشوهرت بده و شفاشون بده ولی دور از جونش یه درصد اتفاقی براش بیفته به این ر ...

پدرشوهرمم مرد خوبیه 

کلا خانواده اش خوبه 

به جز این یک عفریته 

صیغه تون چند وقته است؟نامزدت مگه تک فرزنده

نه تک فرزند نیست 

دو تا دیگه برادر داره 

ولی ازدواج کردن 

زن هاشون با مادر شوهرم قطع ارتباط کردن 

سال به سال یک بار همو میبینن 

خیلی رفت و امدشون کمه 

یک ساله

ما اوایل ازدواج هرشب میرفتیم خونه ی مادرشوهرم ،یه شب نمیرفتیم دعوا بود.ولی الان من بزور شوهرمو میبرم ...

خدا کنه تغییر کنه 

اینجا یک سری ها میگن ممکنه بعد ازدواج تغییر کنه یکسری ها میگن نه

اصلا دوست دارم خفه اشون کنم نمیدونم چیکار کنم حالم بهم میخوره

عادی برخورد کن ولی برای هر چیزی نباید انقدر خودتو ناراحت کن عشقم.زیادی واکنش نشون بدی تو زیر سوال میری فقط یه خورده خودتو سرسنگین باهاش نشون بده.چون تز نظر من تو رو باید میذاشت تو اولویت چون قبل برنامه ریزی خانوادش ب تو قول داده بود.بی انصافیه سر برنامه ریزی که تازه انجام شده بخواد برنامه ای که میخواسته واسه تو بریزه رو فراموش کنه.بعدش هم با نامزدت صحبت کن بالاخره بعد ازدواجتون هم باید تو بری تو اولویت های بعدی همسرت و بقیه بخوان برای تایم و زمان شما تصمیم بگیرن؟

عادی برخورد کن ولی برای هر چیزی نباید انقدر خودتو ناراحت کن عشقم.زیادی واکنش نشون بدی تو زیر سوال می ...

منم عادی برخورد کردم پای تلفن ولی تا الان بیدارم خواب به چشمم نمیاد

میگم چرا شانس من همیشه زندگیم هیچیش به آدم نمیبره 

یک بار تولدمه 

واقعا از چشمم افتاده 

اصلا حرفم نمیاد انگار من آدم نیستم 

همش میگه من تو و مامان و بابام الویتمین 

ولی همش دروغه 

اینم مثال واضح از الویتی که من دارم