خاک تو سرم کنن حالا نمیدونم چیکار کنم واقعا دارم میمیرم چند تا کاربر منو تگ کردن میگن یک یارویی عکساتو دیروز گذاشته تو پیجش توی اینستا من فکر نمکردم انقدر عکسم مهم باشه که اینجوری بشه
بزار پخش کنه جونش در بیاد که چی من خودم پیج پابلیکم دارم پیج پرایوت هم دارم عکس پرایوت خب اینجا نزاشتم تا حالا همون عکسی که اینجا گذاشتم پروفایلم هم اونجاست
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
aiچیه خواهش میکنم اگه بلدی کمکم کن دارم سکتع میکنم برای اونا که مهم نیست ولی اگه همسرم که باهاش تو ر ...
وقتی کسی کیگه بیایت عکس بذارم همه میگن بزار بزار من به یکی دو نفر نذارید درست نیست گفتن برو بابا املی یه عکسه دیگه اصلا چرا ادم باید عکس خصوصیشو تو سایت عمومی بذاره وقتی خودت عکسو گذاشتی پلیس کاری نمیکنه ولی اگر عکستو بدزدن مثلا گوشیت هک بشه پیگیری میکنن
میدونم عکس خودت بود، منم منظورم همینه به اون کاربر که میگه تو سال 2025مگه با عکس میخان چیکار کنم. اتفاقا الان با همون عکس هوش مصنوعی درست میکنن مثل فیلم ک حرکت میکنه. خب یکی میدونه یکی نمیدونه تا بیاد این قضیه جمع بشه آدم پدرش درمیاد.
حس ششم نیستم، ولی همه چی بهم الهام میشه🥺 درخواست نده حد خودتو بدون😌
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خستهم کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خستهم کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇