2777
2789
عنوان

مگه قدیما نمیگفتن پابتخت هر کشور باید مرکز کشور باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 35 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از کرامات این دولته دیگههر چند که مکران هم مثل همه ی شهر های ایران وطن ماست ولی آخه لب دریا اونم پای ...

رو باد هوا یه حرفی زدن خخخ

اونجا چپاول کردن رفتن حالا نوبت مرزه 

کی به کیه زمینی با خر وهوایی ودریایی همه راها فراهمه برا چپاول وغارت به اون ور 

عایش سابقم...دوتا داداش کم سن و عزیز تر از جونمو باهم ۲۰ دی تو تصادف از دست دادیم حال دل وروحمون بشدت خرابه بخصوص  ودوتا بچه کوچولوشون که درکی ندارن ومدام سراغ باباهاشونو ازمون میگیرن ممنون میشم صلوات بفرستین 

جدی باورت شده که میخوان پایتخت رو منتقل کنن ؟ اونم الان که پول یارانه ملت رو حتی ندارن بدن ؟ 😂😂😂

نه عزیزم این دولت مدلش همینه ، هی دنبال خبرای جنجالیه که ملت سرشون گرم بشه ، قیمت دلار و قطعی برق و بالا رفتن قیمت هر روزه رو یادشون بره 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

اِی کاش این اتفاق بیفته ما از این ازدحام جمعیت خلاص بشیم و از شهرهای دیگه اِنقدر نیان تهران که حتی جا واسه پارک ماشینای خودمونم تو خیابون نداریم

و یه تردد معمولی توی شهر چندین ساعت طول میکشه 😭😭

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️
😂😐فقط اینایی که هرچی میشه رو به دولت پزشکیان میچسبونندوستات منتقل کردن پایتخت مگه خبر تازه ایه؟؟وا ...

آره واقعا 

انگار تو دولت قبلی همه غرق در نعمت و خوشی بودن 🤣🤣🤣خوبه همه یادمونه چه خبر بوده 

آره واقعا انگار تو دولت قبلی همه غرق در نعمت و خوشی بودن 🤣🤣🤣خوبه همه یادمونه چه خبر بوده

عزیزم من اینو کار ندارم 

ولی از سااال ۶۰ ۷۰ حرف عوض کردن تهرانه 

چندین تا دولتم رسانه ای شده اتفاقا 

از ملتی که دو خط اخبار نمیخونن فقط میپرن وسط میگن پزشکیان پزشکیان چه انتظاری هست اخه