2777
2789
7سالهبراش پدذ شوهرم یه عروسی گرفته که بهترین عروسی طایفشون بوده زبون زد ولی نذاشت شوهرم برام عروسی ب ...

وای بگردم 

واقعا انسانیت از راست اینا رد نشده 

فکر میکنه زرنگی میکنه 

چوب خدا صدا نداره 

حالا ببین 

من به کارما اعتقاد دارم هرچقدر بدی و تخم نفاق بکاری توی دنیا همونو برداشت میکنی

نمیشه تا وقطی قطع رابطه بشهاینا بلدن عین موم پسرشون تو دستشون بگسرن یه مورد میگم حیله مادرشوهرمو بخو ...

نمیدونم هدف اشون چیه که زندگی پسرشون خراب شه ؟ 

تو اگه پسرتو دوست داری باید بزاری ارامش داشته باشه 

خدا از سرشون نگذره واثعا چی کشیدی توی این مدت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای بگردم واقعا انسانیت از راست اینا رد نشده فکر میکنه زرنگی میکنه چوب خدا صدا نداره حالا ببین من به ...

میدونی حالا چی جالبه؟ توقع داره من برم خونش یجوری رفتار میکنه چ انگار ن انگار اتفاقی افتاده و چیا سرم اوردن و من قهرم

میگه طرف ادم. میکشه باهم صلح میکنن من هرکاری از دستم بر اومد کردم اون نمک نشناسه بی ادبه و پشتم حرف میزنه😂😂منم به تخمم گرفتمش

نمیدونم هدف اشون چیه که زندگی پسرشون خراب شه ؟ تو اگه پسرتو دوست داری باید بزاری ارامش داشته باشه خد ...

روانی شدم بهذمعنای واقعی  نکه به لفظ بگم

کارم کشید به قرص و دارو واقعا روانی شده بودم از طرفی هم برای اینکهذبهم بزنه رتبطمونو برام طلسم و دعا گرفته بود منی ک اا اعتقاد نداشتم و میگفتم تا خدا نخواد اتفاقی نمیوفتهذبه چشم دیدم طلسم با ادم چیکارا میکنه هر شب خواب جن خواب های خیلی ترسناک هییی

چقدر تو عاقلی ولی من نشخوار دارم اگه جواب ندم بعد خود خوری میکنم متاسفانه با این مشکلم نمیدونم چیکار ...

لطف داری عزیزم هممون عاقلیم ولی یه حد صبری داریم یکی زودتر لبریز میشه یکی دیرتر صبور باشی همه چی خودش حل میشه🌹

نمیدونم هدف اشون چیه که زندگی پسرشون خراب شه ؟ تو اگه پسرتو دوست داری باید بزاری ارامش داشته باشه خد ...

حس میکنم همسرت الکی گفته و فردا میاد و سوپرایز میکنه تو رو .