2777
2789
عنوان

نمی‌دونم چی بنویسم که همه‌ی خانمها بیاید و عبرت بگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 6281 بازدید | 171 پست
منم اول زندگی مثه شما بودم غرورم نمیذاشت الان ک ۱۲سال میگذره هنوزم عادت کرده بهم نمیده برا ۵۰هزارتوم ...

میدونین همسرم یه کوچولو خساست هم داره البته رفته مشاوره و الان بهتر شده ولی مثلا قبلا گفته بودم فلان چیزو می‌خوام و گفته بود الان ندارم از اون موقع همش میترسم ضایع اینا بشم

🥲

ولی دقیقا حق با شماست باید همین کار رو بکنم 

توی خوراکی ها و ... راحت خرج می‌کنه اما برای لباس نه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

صدها مورد اینطوری از دودرە بازی مردا شنیدیم و اصلا شوک‌نشدم،عادیەخداااا لعنتشون کنە،تف بە جدوابادشون

دقیقا 

از دیروز که شنیدم حالم خیلی بده 

حالا جالبه قبلش با مرده حرف زدم اینقدر مظلوم نمایی کردااا که گفتم چرا دوستم همچین کارایی کرده 

بعد که دوستم ماجرا رو از زبون خودش گفت دلم میخواست شبونه پای پیاده برم بزنم مرده رو له کنم

دقیقا از دیروز که شنیدم حالم خیلی بده حالا جالبه قبلش با مرده حرف زدم اینقدر مظلوم نمایی کردااا که گ ...

مردا خیلییی لاشی شدن

پیدا کردن یە مرد واقعی خیلی مشکل شدە ،خدا رحم کنە بە آیندەی ما دخترا

ای خدااا 😫😫🤲خودت کمکش کن😭🤲

اره واقعا خدا کمکش کنه 

واقعا دلم گرفته براش چون ایران که بود خیلییی صمیمی بودیم و وقتی رفتن به خاطر دوری راه رابطمون کم شد با هم 

خیلی وقتا خونه هم بودیم و دیده بودم چند بار دعواشون شده بود جلوی ما

اره واقعا خدا کمکش کنه واقعا دلم گرفته براش چون ایران که بود خیلییی صمیمی بودیم و وقتی رفتن به خاطر ...

چرا برنمیگردە اینجا پیش خانوادەش؟

میتونە دخترشو هم بگیرە برگردونە زندگی جدیدی شروع کنن

چرا برنمیگردە اینجا پیش خانوادەش؟میتونە دخترشو هم بگیرە برگردونە زندگی جدیدی شروع کنن

مرده میخواد حضانت بچه رو بگیره و چند ماه دیگه دادگاه دارن 

کلی مدرک بر علیهش جمع کرده که حضانت رو ازش بگیره 

بچش پسره 

خانوادش ایران نیستن اصلا و اروپا هستند 

شایدم بره پیششون ولی چیزی نگفت که می‌ره 

گفتید دوستتون مهریه ش به سال تولدشه. پس خیلی باید پولش بشه! آقا مهریه شو نمیده؟

نه دیگه جدا شدن تمام شده😐🥺

ضمنا مهریه مال ایرانه و اونجا قانونی نیست همچین چیزی 

اونجا باید اموال نصف بشه که اونم سرش کلاه گذاشته طرف 

نه دیگه جدا شدن تمام شده😐🥺ضمنا مهریه مال ایرانه و اونجا قانونی نیست همچین چیزی اونجا باید اموال نص ...

یا خود خدا. البته مرده چند وقت دیگه پشیمون میشه ولی دیگه فایده ای نداره😐

کاش میشد دوستتون بره پیش خانواده ش. تنها نباشه این مدت. 

سخنی ندارم! 
مرده میخواد حضانت بچه رو بگیره و چند ماه دیگه دادگاه دارن کلی مدرک بر علیهش جمع کرده که حضانت رو ازش ...

خیلی خیلیییی وضعیتش اسفناکە

فقط میتونم براش دعا کننم

و اینکە بهش بگو بچەشو یاد بدە کە تو دادگاە بگە میرم پیش مادرم

یا خود خدا. البته مرده چند وقت دیگه پشیمون میشه ولی دیگه فایده ای نداره😐کاش میشد دوستتون بره پیش خا ...

مرده بعید می‌دونم پشیمون بشه 

آدم کله شق و مغروریه کلا 

الان نمیتونه بره چون حضانت بچه باهاشه و بچش اونجا درس میخونه