2777
2789
عنوان

ی چیزی از عمم بگم هرچند درست نیست ولی میگم

| مشاهده متن کامل بحث + 2709 بازدید | 80 پست
چحوری درست کردی بعد زایمانت اینجوری شد

اره بعد از زایمانم شوهرم تو اتاق میخوابید ،گفتم اینجوری نمیشه پیش ما باش، وقتی جاشو آورد پیش منو بچه کم کم شرایط رو فراهم میکردم که......

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺

خیر بانو فکر مشقله کاری و اقتصادی اینجوریش کرده همسر شما تنها اینجوری نیست درگیر شدید فکری هست ذهنش مشغوله همین باعث میشه چون اون شور نشاط نداره شما فقط متونی با محبت وعاشقانه کانون خانواده گرم کنی چون توی این شرایط بیشتر به شما نیاز داره هیچ حرفی از اینو ندارم یا کم دارم چون در این موقعیت از گلمندی شما فکرش بیشتر میشه استرس و فکر نمیذاره اون خواسته شما برآورد بشه انشاالله زندگیتون پر از شادی

جنوبی ام =گذاشته ام بهم درس داد که هیچ کسی شبیه حرفهاش نیست 🌷💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی چرا فکر میکنی حتما رابطه هست هر شب بینشون 

شوهر منم عادت داره من پیشش بخوابم‌وگرنه تا صبح خوابش نمیبره 

اکثر مواقع ساعت ۱۲ شب از تهران راه میفتیم ۲ نصف شب برسیم خونه خودمون میگه خونه مردم خوابم نمیبره از هم جدا باشیم‌

من دو تا بچه پشت سر هم آوردم به فاصله یکسال و ۵ ماهالان ۱۰ سال هس ازدواج کردیمرابطه مون از همون اول ...

منم نمیدونم چرا شوهر من اینجوری شد من اذیت نیستم فقط نگرانم ک چرا و اعتماد ب نفسم و از دست دادم 

مامان دوتا پسر خوشملم ♥️
منظورم شل شدن عضلات واژنم هست ک درستم نمیشه

طبیعی بودی؟ اونم کلی راه هست، یه دوست داشتم سه تا زایمان داشت میگفت هایفو رفتم فک کنم یه چیزایی میگفت دقیق یادم نیست با یه دکتر مشورت کن. ورزش کگل هم همینطوری تو خونه انجام بده عضلاتت قوی میشن. باور کن برا اون سرد نشده مردا افسردگی پس از زایمان دارن از خانوما شدید تر. 

منم نمیدونم چرا شوهر من اینجوری شد من اذیت نیستم فقط نگرانم ک چرا و اعتماد ب نفسم و از دست دادم

خودت پیش قدم شو عزیزم

چرا اعتماد به نفست رو از دست بدی تو مادر شدی هیچ کس بعد زایمان اون بدن قبل رو نداره 

اندامت هم به مرور زمان بهتر میشه نگران نباش

پدر بزرگ‌مادر بزرگ‌منم از سمت پدری اینطور بودن حتی یه شب بدون هم نخوابیدن از شهرستان میومدن خونه ما حتی خونه پدر بزرگم از سمت مادری هم میخوابیدن ولی تو یه تشک البته نه به این معنی که رابطه داشته باشن ولی حتماااااااا باید کنار هم باشن

حدیث شریف کسا رو با معنی بخونین🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

بضی از ما زنا تا بچع میاد دیگ از خودمون هم فراموش میکنیم میدونم سخته شب بیداری هس تر و خشک کردن کارا ...

من همیشه تو هر شرایطی ام بوده هر روز حمامو رفت هرشب عطر میزنم آرایش میکنم درواقعه همیشه ولی نمیدونم اون مشکلش چیه

مامان دوتا پسر خوشملم ♥️
خودت پیش قدم شو عزیزمچرا اعتماد به نفست رو از دست بدی تو مادر شدی هیچ کس بعد زایمان اون بدن قبل رو ن ...

خب پیش قدیمیشو نمیدونم فق ک‌میرم سمتش یا بغلش میکنم هایش می‌بره😐

مامان دوتا پسر خوشملم ♥️