2777
2789
عنوان

نمی‌دونم چی بنویسم که همه‌ی خانمها بیاید و عبرت بگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 6336 بازدید | 171 پست
من ی بچه بودم پدرم چهار تا دختر آورد از اون زن ب امید اینکه پسر بشه ولی فعلا که نشده مادرمم ازدواج ک ...

عزیزم شما پیش کی بزرگ شدی؟؟؟

خداروشکر مامانت تونست جداشهحداقل باقی عمرشو عذاب نکشید هرچند اون خاطرات تلخ همیشه تو ذهنشه..

من دارم هرلحظه زجر میکشم ولی تو خودم میریزم ولی گاهی بچهام میفهمن با اینکه کوچیکن، میان بغلم میکنن میگن غصه نخور ما بزرگ بشین تورو باخودمون میبریم،بابارو میندازیم بیرون. برا روز مادر پول نداشتن خودشون برام یه کادوی الکی دادن ک خوشحال شم، همینا رو میبینم آروم میشم یکم،ولی ته دلم یه بغض ک نمیتونه.. 

میترسم یهو منفجرشع.  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من الان پولهایی که شوهرم بهم برای خرجی میده کم کم جمع میکنم برای خودم ربع سکه میخرم همیشه فکر آینده ...

عزیزم پس برای لباس و خرج های شخصی چیکار میکنین؟

من همسرم ماهی یکی دوتومن بهم میده خودم هشت تومن اینا میگیرم اما همش قسط میدم و دارم جهیزیه میگیرم 

عقدم خیلی دوست دارم بتونم بهتر پس انداز کنم

عزیزم پس برای لباس و خرج های شخصی چیکار میکنین؟من همسرم ماهی یکی دوتومن بهم میده خودم هشت تومن اینا ...

فعلا جهیزیه خوب و جنس عالی در اولویته عزیزم،بعدا ک خرید جهیزیه تموم شد میتونی پس انداز هم داشته باشی،اگه میتونی بیشتر از شوهرت پول بگیر، مردها باید تحت فشار باشن از سمت زن،زنی ک خرج داره ارج داره،، من قبلا ساده بودم نمیفهمیدم،الان بعد۱۲سال زندگی فهمیدم ولی دیگه نمیشه کاریش کرد،شما ک اول کاری بدون ک زیاد از شوهر تقاضاکن،اگه تونست برآورده کنه بهتر اکه نتونست زیر منت تو میره ک نتونسته خاسته هاتو برآورده کنه، درکل درخواست کن مثه من سکوت نکن ک بگی با نداشته هاتم میسازم، بگو درحد توانت خرج کن و بهم پول بده

فعلا جهیزیه خوب و جنس عالی در اولویته عزیزم،بعدا ک خرید جهیزیه تموم شد میتونی پس انداز هم داشته باشی ...

میدونین آخه روم نمیشه زیاد ازش پول بگیرم 😢 اصلا درخواست کردنش برام سخته 

وایییی سردرد داشتم بدتر شدم چقدر اذیت شدی

این فقط ی قسمت کوچولو بود از دردام

حوصله ندارم بگم حتی

انقد اونو خانوادش بلا سرم اوردن ک حدنداره

فقط میخام ببینم با چشمام ک ب پام بیفتن بگن مارو ببخش تا بتونیم بمیریم انقد درد نکشیم

ولی بخدا گوشت چرخ کرده بشن ببینم پودر شدن دلم ازشون صاف نمیشه

نمیتونم ببخشمشون

بخدا ازبس جوش زدم از بلاهایی ک سرم اوردن یهو میبینم خون از دماغم میاد..

منکه واگذارشون کردم ب اون بالا سری

میدونم خدایی هم هست

این فقط ی قسمت کوچولو بود از دردامحوصله ندارم بگم حتیانقد اونو خانوادش بلا سرم اوردن ک حدندارهفقط می ...

انشالله جواب دردایی که کشیدی میدن و میبینی 

خود من به عینه دیدم همچین چیزیو عزیزم

مطمئن باش بزرگ بشن جبران میکنن برات عزیزم

برام زیاد مهم نیس جبران کنن یا نه.

من بدنیاشون اوردم، اشتباه من بود ک تو این زندگی اوردمشون،حالا نباید همینجور تنها بذارمشون،،، گنادارن

با یه مشت آدم نفهم بزرگ شن مثه همونا میشن.

حداقل وظیفه مادریمو بتونم ادا کنم.تا جایی ک تنم سالم باشه نذارم دست نامرد بیفتن.مگه اینکه دیگه بلایی سرم بیارن،بکشن منو ،ک از دستم کاری برنیاد.

آخه ازین قوم یهود هرچیزی برمیاد

وقتی میری بیرون با همسرت خریداتو انجام بده و بزار اون حساب کنه تا نخوای فعلا ازش پول بگیری 

ضمن اینکه اگه همسرت برات طلای خوب و خونه خوب گرفت شما هم جهاز خوب بیار اگه نه وسایل ضروری مارک خوب بگیر که زود خراب نشن و زیاد مایه برای جهاز نذار و برای خودت طلا بخر کنار بزار و حتی طلاهاتو که دوران عقد و مجردی با حقوق خودت گرفتی خونه همسر نبر و بزار پیش خانوادت بمونه امانت

منم اول زندگی مثه شما بودم غرورم نمیذاشت الان ک ۱۲سال میگذره هنوزم عادت کرده بهم نمیده برا ۵۰هزارتومن زمینو آسمون رو بهم میدوزه،خیلی از خریدام رو مامانم برام میکنه،حتی برا بچهام،اشتباه منو نکن.حالا ازما گفتن بود،غرور رو بذارکنار، برات ابو نون نمیشه.مرد باید وظیفشو انجام بده،مرد اگه ازش نخای برات خرج کنه همون خرج رو میره برا یکی دیگه میکنه،ازش پول بگیر خرج کن ولی تشکرهم بکن