2777
2789
عنوان

نمی‌دونم چی بنویسم که همه‌ی خانمها بیاید و عبرت بگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 6336 بازدید | 171 پست
نمیدونم اینم چطور بود که نتونسته بود چیزی بگیره فقط چون با شوهرش توافق کرده بودن که بچه ها پیش زنه ب ...

حالا شما زیاد زندگی این بلاگرا رو باور نکن

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس طلا زیاد برای خودت بگیر عزیزم امیدوارم هیچوقت زندگی روی بد نشون نده بهت ولی باز احتیاط شرط عقله

عزیزم شوهرت میدونه واسه خودت طلا میخری؟؟ طلای چطوری میخری؟ همسر من میگ طلای آب شده سودش بیشتره.

طلاهایی ک میخری رو استفاده میکنی ؟ منظورت از طلای بدون اجرت  دست دوم هست؟

حالا شما زیاد زندگی این بلاگرا رو باور نکن

من اصلا این بلاگرا رو دنبال نمیکنم اینم چون فکر میکردم چقدر شوهر خوبی داره بعد طلاق گرفتن خیلی تعجب کردم 

خیلی ساله که دنبالش میکنم کتابهای زیادی میخونه و میاد دربارشون صحبت میکنه واسه همین دنبالش میکنم

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا همه را خوشبخت کن ،،، برای حاجت رواییم صلوات میفرستی ؟ ممنونم  💙💙💙
عزیزم شوهرت میدونه واسه خودت طلا میخری؟؟ طلای چطوری میخری؟ همسر من میگ طلای آب شده سودش بیشتره.طلاها ...

من یا استاتر؟

عزیزم شوهرت میدونه واسه خودت طلا میخری؟؟ طلای چطوری میخری؟ همسر من میگ طلای آب شده سودش بیشتره.طلاها ...

اره عزیزم طلای دست دوم بگیر 

من خودم مقدار پولی که داشتم تو بورس سهام طلا خریدم برای خودم البته

من اصلا این بلاگرا رو دنبال نمیکنم اینم چون فکر میکردم چقدر شوهر خوبی داره بعد طلاق گرفتن خیلی تعجب ...

منم دنبال نمیکنم ولی جالبه کتاب معرفی میکنه اینجوری آدم دوس داره

اسی من با شما کاملا موافقم چون مادر خودم همه جوره کمک پدرم کرد و کار کرد ولی پدرم هوو آورد سرش واقعا ...

دقیقا مردا وقتی پولدارمیشن حس میکنم زن جدید نیاز دارن برا همین به نظر من هم خونه باید به نام زن باشه تازه اگه زن با سیاست باشه وهمه چیز بزنه به نام خودش که چه بهتر

من حس میکنم اون زن دنبال اینه کل سرمایه شوهر دوستمو بگیره به نظرم رسما کلاه برداره

مطمئنا همینه عاشق چشم و ابروی مرده که نشده