2777
2789
عنوان

نامزدم امروز اومد پیشم بعد کلاس گریه کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 33253 بازدید | 295 پست
اره دیشبم ازم گله کرد ک چرا نرفتم پیشش گفت خیلی تنهام کسی نیس پیشم. کلی سرکار کار کردم پاهام درد گرف ...

پاهاش درد میکرده خو توقع داشته بری پاهاشو بذاری توی شیر و گل رز براش ماساژ بدی🤣🤣🤣

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ب ابلفضل بعضیاتون معلوم نیس فازتون چیه ...

یعنی شماها برا دوس پسرا و نامزدهای خودتونم همینه نسخه حتما خیانت کرده یا ریگی ب کفششه میپیچین؟؟

اونوقت زندگی و رابطه هاتون هم سالمه؟؟؟

جمع کنید خودتونو این حجم از بدبینی و حرفای صدمن ی غاز ممکنه رابطه ایشونو تحت الشعاع قرار بده 

ن زنده ان ولی میگه اونا اصلا من براشون مهم نیستن

هییی ک میفهمم چی میگه خیلی بده این حسو من دارم میفهمم

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

ببین دلش چقدر پر بوده و خسته بوده که گریه کرده پیشت روی ضعیفش بهت نشون داده هواش داشته باش منم امرپز همین حس داشتم و تنها کسی که ارومم کرد و چ درکم کرد مامانم بود 🥺💔🤌🏻

چرا ازدواج نمیکنید خب 

۳۵ سالشه

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

به نظرم به حرف نی نی سایتیا گوش  بده عجیبه ولی تجربه ثابت کرده اکثرا حرفاشون دقیقه وفتی میگن مراقب باش پس باش.....

به بعضی تاپیکام فقط باید گفت عجب🤔🤔😐🤔😐🤔😐🤔😐🤔😐😐😐🤔😐😐🤔

منم حس جالبی ندارم و 

میگم

یا پول لازمه

یا اینکه مثلا چهار روز دیگه می خواد بگه جداشیم و 

یا اینکه اگر عادت همیش هست پس خیلی لوسه و جوری نیست که بتونی روش حساب کنی تا تو سختی ها کنارت باشه یگبعید نیست بعد ها تو سختیها اسم خودکشی هم بیاره

اما به نظدم پول خواستنش قوی تر هست و احتمالا اون مقدار کم پول رو هم داده که مثلا بگه من اگه داشته باشم بهت میدم و تو هم همینجوری باش لابد دو صباح دیگم میاد میگه مثلا داداشم پول داره فلان چیزو بخره من ندارم چقدر دلم میخواست منم بتونم بخرم که پوزشو به خاک بزنم

حالا اینا توهمات ذهن پریشون من بود😅خدا عالمه چقدر واقعیت داره و نامزدت

برام پول فرستاد گفت باشه مال تو

کله خراب من میگه یه گهی خورده حالا عذاب وجدان داره😂😂😂

ولی ایشالا که فقط دوستت داره و از شدت علاقه این کارو کرده 

من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂