2777
2789

😂😂

دختر بزرگش سی سال سن داره و کلا5تا بچه داره

شوهرشم شاید 50سالش باشه 

خونشون شهرستانه و سال ی بار میان شهر ماه 

حالا هر جا ک برن اگه شرایط اتاق خالی و حموم باشه شبش میمونن وگرنه باز بر میگردن خونه مامان بزرگم ک اتاق خالی دارن 

هرچقدر مهمونم باشه خونه مامان بزرگم اونا رعایت نمیکنن ی اتاق و برای خودشون میگیرن و خونه خودشونم ک هر بار میریم بازم همینه اخه مگع میشه هرشب هرشب اونم تو اون سن عمم45سالش باشه فک کنم

بعد ما بعد از ب دنیا اومدن بچم که الان 5ماهشه ماهی دو سه بار رابطع داریم 😐اونم بیشتر شبا شوهرم تو ی اتاق دیگه میخابه منو میزاره با بچه

بنظرتون دلیل سرد شدن شوهرم از بچع است ؟بعد زایمانم اینجور شد هیچ‌م نمیگه چرا اینجوری شده من باز حس میکنم از بس اندامم ب هم ریخته شوعرم سرد شده🥺

مامان دوتا پسر خوشملم ♥️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زبطی ب سن نداره گرچه سنشون مناسبه

ولی به طبعه

🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

شاید فقط عادت دارن باهم بخوابن ، بنظرمن جای خواب اصلا مهم نیست ما خودمون دسته جمعی میخوابیم😂 ولی رابطمونو به بهترین شکل داریم ،ماهی دوسه بار کمه خب سعی کن فضارو گرم تر کنی

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
مادرشوهر منم مث عمه شماس و بچه هاش هم میدونن ماهم میدونیم و برام خیلی جالبع ولی کلا خودش میگه ک دوس ...

عجب ولی اونجوری ک من با دوتا بچه فک میکنم اندامم ب هم ریخته اونا چجورین ک اینقدر اعتماد ب نفسم دارن

مامان دوتا پسر خوشملم ♥️

شاید طفلی ها باد و بودی چیزی دارن میخوان آبروشون نره

چ خبره هر شب هرشب

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜
پیش قدم دقیقا یعنی چی ؟ مثلا بغلش میکنم اون میخابه،😐😂

ن رک بگو ک عزیزم بیا رابطع داشته باشیم

ب شوخی و اینا 

مثلا بگو شنیدم امشب میخایم رابطع داشته باشیم

نزار ب طلاق عاطفی کشیده بشه

خداجونم شکرت🦋