2777
2789

خیلی از کاربران اینجا اعتقاد دارن به اینکه پول تو زندگی اهمیت آنچنانی نداره و مهم نیست طلاتو بدی به همسرت و به نام خودش ماشین یا خونه و ... بخره و به قول خودشون آهن پرست نیستن و ... که من مخالفم 

توی زندگی من پول منو تو وجود نداره و مثلا هر چقدر درآمد داریم وسط میزاریم و با هم خرج میکنیم ولی در عوض چیزی هم بخریم نصف نصف به نام می‌زنیم 

من چند روز پیش با چشمای خودم چیزی دیدم که فهمیدم این کار من درسته و واقعا ناراحت شدم برای کسایی که طرز فکرشون فرق داره که آگاه نیستن که دنیا بالا پایین زیاد داره و همیشه رو یه پاشنه نمیچرخه 

خواهشاً کسی نظری داره در نهایت ادب بیان کنه چون با هم سر جنگ و دعوا نداریم و فقط داریم نظراتمونو بیان میکنیم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکی از دوستان خانوادگی ما ۲۲ ساله ازدواج کردن و یه بچه ۱۳ ساله دارن 

از نظر مالی فوق العاده عالی هستند و بچشون توی ۷ سالگی کل کشورهای دنیا رو گشته بود 

بهترین مدل ماشین و بهترین خونه زندگی میکردند 

من خیلی به اون دنیا اعتقاد دارم.اینو گفتم که بدونید دل بسته این دنیا نیستم. 

اما پول رو هم خیلی دوست دارم تا زنده ام. اما نه به هر قیمتی. 

واقعا پول دارایی خیلی مهمه تو این دنیا. و حتما حتما به اسم خودمم دوست دارم باشه و هست. چون همه چیز اونجوری که ما فکر میکنیم  پیش نمیره همیشه. 

اسی من با شما کاملا موافقم چون مادر خودم همه جوره کمک پدرم کرد و کار کرد ولی پدرم هوو آورد سرش واقعا ...

پدرت چیزی سرش نیومد؟؟؟چندساله این زنیکه رو گرفته؟؟؟ازش بچه هم داره؟؟؟مامانت طلاق گرفت؟؟

کاری با محتوا ندارم اما کسی که میگه کسایی که طرز فکرشون با من فرق داره ناآگاهن و براشون ناراحتم، قطع ...

عزیزم من بهشون توهین نکردم که 

دوست خودمم طرز فکرش همین بود دقیقا آخه و چون براش ناراحت شدم اینجوری نوشتم 

اگه باعث سوء تفاهم شد عذرخواهم