2777
2789
عنوان

پارسال همین موقع ها با همسرم صیغه

531 بازدید | 44 پست

محرمیت خونده بودیم برای آشنایی 

همسرم ، همسایمون بود ، ۴سال خاطر خوام بود ، روزی که اثاث کشی کردیم محلشون ، مادرشو فرستاد ببینه مزه دهنم چیه ، اونموقع ترم ۴کارشناسی بودم ، گفتم میخوام درس بخونم 

خلاصه که هم کارشناسیمو تموم کردم هم ارشد خوندم 

تاره یه سالم روش صبر کردن 😁

تا اینکه فروردین ماه اسمال باهم عقد کردیم 

پارسال همین موقع ها صیغه مخرمیت خونده بودیم برای آشنایی بیشتر 

همسرم خیلی از من پررو تر و شیطون تره 

شب بود رفته بودیم بیرون قدم بزنیم ،هواهم خیلی سرد بود ، دید دارم دستامو میمالم بهم ، پالتومم جیب نداشت😂دستامو گرفت گذاشت بین دستاش ، توش ها کرد 🥲😐😅😂😁

وای منو میگی ، تو اون سرما شده بودم عیننننننن کورهههههه ، کف دستام عرق کرده بودم ، حس میکنم صورتم داره میسوزه از گرما 😂

هعییییییی جوونی 

چقد زود میگذره 

یهو این خاطره یادم افتاد گفتم با شما نی نی سایتایی عزیزم به اشتراک بزارم این حس خوبو😍😘

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه رمانتیک امیدوارم منم یه روزی اینجوری بتونم 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... . حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

خوشبخت باشید😍😍

دعاکن ازاین عشقاقسمت منم بشه😅

میشه برام دوتا صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه برم سرکار و سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

وای حس خوبی گرفتم دلم شوهر خواست😁

آقایون ریپلای نکنن درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😁 نینی سایت رو با سایت دوستیابی اشتباه نگیرید ممنون😅 😄❤️‍🩹 زندگی زناشویی تا وقتی زندگیه که همه چی بین خودشون بمونه 🔪🩴🔫 خیانت هیچ توجیهی نداره گاهی حتی چت ساده هم خیانت حساب میشه  پس مواظب رفتارامون باشیم😏

عشقتون پایدار

سلام خوبی 

آقایون ریپلای نکنن درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😁 نینی سایت رو با سایت دوستیابی اشتباه نگیرید ممنون😅 😄❤️‍🩹 زندگی زناشویی تا وقتی زندگیه که همه چی بین خودشون بمونه 🔪🩴🔫 خیانت هیچ توجیهی نداره گاهی حتی چت ساده هم خیانت حساب میشه  پس مواظب رفتارامون باشیم😏