2777
2789
عنوان

نمی‌دونم چی بنویسم که همه‌ی خانمها بیاید و عبرت بگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 6336 بازدید | 171 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خدا لعنتشون کنه الهی زن زندگی خراب کن کثافت نجستو خیر نمبیبنه مطمینم نمیبینه

بدتر از اون آقایی هست که زحمات چ رنج کشیدن های همسرم فراموش میکنه، که این خانم از همه چی زده که همسرش رشد کنن.

منم دیروز با دوستم چند ساعت صحبت کردم و یهو سفره دلش باز شد و شروع کرد تعریف کردن 

فهمیدم بعد از ۲۲ سال زندگی مشترک الان مجبوره توی کشور غریب دنبال سطح پایین ترین کار برده تا امورات روزمرش بگذره فقط و در واقع هیچی نداره و شاید مجبور بشه تا چند ماه آینده حتی توی خیابون بمونه🥴😢

چون دوستم کم حرف هست و کلا دختر درونگرایی هست من اونموقع دیدم خودش فقط گفت جدا شدم زیاد متوجه چند چو ...

الان میگی یعنی پولداری جداشون کرده؟طلاق ممکنه برای همه اتفاق بیفته و به جنبه اطرافیان بستگی داره خدا قسمت هیچ زندگی طلاق نکنه ولی طلاق گرفتن از مرد پولدار بهتر از یه کرد بی پول مفنگیه

واقعا دلم گرفت چون بهش میگفتم برای خودت طلا بخر می‌گفت علاقه به طلا ندارم و با اون وضع مالی حتی به تیکه طلا نداشت 

یا ملک و ... هیچی به نامش نبود با اینکه خودش هم کار میکرد و درآمد داشت 

الان میگی یعنی پولداری جداشون کرده؟طلاق ممکنه برای همه اتفاق بیفته و به جنبه اطرافیان بستگی داره خدا ...

میخواد بگه 

لاقل ملکی چیزی به نامتون باشه

حتی طلا و...

پشتوانه داشته باشید تا پسفردا شوهره طلاق داد یا به هردلیلی جداشدین از صفر شروع نکنید

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

میدونی عزیزم حرفتو قبول دارم حتی اگه بهترین مرد دنیا هم شوهرت باشه بازم باید حواست به خودت و منفعتت باشه هیچوقت صدتو برای هیچکس نذار  

زنهایی هم که میبینی توی زندگی هیچی به نامشون نیست زورشون نرسیده وگرنه کدوم زنی بدش میاد خونه و ماشین به نامش باشه 

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا همه را خوشبخت کن ،،، برای حاجت رواییم صلوات میفرستی ؟ ممنونم  💙💙💙
میخواد بگه لاقل ملکی چیزی به نامتون باشهحتی طلا و...پشتوانه داشته باشید تا پسفردا شوهره طلاق داد یا ...

حالا صفر که بماند ولی حداقل بتونن یه خونه اجاره کنن هر چند کوچیک و نخوان تو خیابون بمونن خدای نکرده مثل دوست من

حالا صفر که بماند ولی حداقل بتونن یه خونه اجاره کنن هر چند کوچیک و نخوان تو خیابون بمونن خدای نکرده ...

یعنی شوهرش اونقدر بی غیرته که بزاره این تو مملکت غریب تو خیابون بمونه

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
واقعا دلم گرفت چون بهش میگفتم برای خودت طلا بخر می‌گفت علاقه به طلا ندارم و با اون وضع مالی حتی به ت ...

چقدر براش ناراحت شدم خدا کمکش کنه تاوان بعضی از اشتباهات خیلی سنگینه😔

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا همه را خوشبخت کن ،،، برای حاجت رواییم صلوات میفرستی ؟ ممنونم  💙💙💙
منم قبول دارم، زن باید یه پشتوانه داشته باشه،کاش مثه ترکیه ،نصف اموال مرد بنام زن میشد بعد ازدواج مو ...

دقیقا ترکیه هم هستند و جالبه همسرش همینم دور زده و هیچی از اموال نداده بهش 

با اینکه باورت نمیشه اگه بگم طرف میلیاردی دلار داره