2777
2789
عنوان

بمونه که عهدم وعده به عمل بشه 💚💚یا خانم ام البنین جانم

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 40 پست
ملکه پاییز ب امید اینک ب زودی زود بشه اونچه ک‌میخای و وقتی تگم‌میکنی بگمت منم ب عشقم رسیدم لطفا دعام ...

عزیز دلم انشالله بزودی 

تایپکای عقدت ببینم کنار عشقت برسی 

ملکه پاییز عزیزم 💕💖با نفس حقت برام دعا کن 

انشالله به نیت اسمت نمک شکلات پخش میکنم 

یا الله 

یا ام البنین 💚عروس بشه کنار عشقش دستی بکش رو سرمون مادری کن برامون خانم جان

خدایا شکرت دوستت دارم😘لطفا برام دعا کنید اون چیزی که فکرمه بشه به نیتم واسه خانم ام البنین صلوات بفرستین برام مادری کنه📿

عزیز دلم انشالله بزودی تایپکای عقدت ببینم کنار عشقت برسی ملکه پاییز عزیزم 💕💖با نفس حقت برام دعا کن ...

فداتشم مرسی از دعای قشنگت 

چشم عزیزم ان شاالله بشع برات

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی دلت پاکه کاش منم دل تورو داشتم ولی ب شدت ناامیدم مرسی که دعام میکنی مرسی که حالمو خوب کردی امشب ...

ناامید نباش امید جوانه میزنه💚

خدایا شکرت دوستت دارم😘لطفا برام دعا کنید اون چیزی که فکرمه بشه به نیتم واسه خانم ام البنین صلوات بفرستین برام مادری کنه📿

خدایا به حق بزرگیت 🤲🏻به حق خانم ام البنین یا خانم جان مادر جان سروجان 💚یه نینی خوشگل به فاطمه جان ...

عزیزمی🥲💔

تاپیکت رو سیو کردم تا یادم نره خبر خوش رو بهت بدم

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂

تو رو خدا و قرآن دعا کن آجیم به همه حاجتاش برسه و دلش شاد شه انشالله 😭

عزیزم اسمش بده😍

تو رو خدا و قرآن دعا کن آجیم به همه حاجتاش برسه و دلش شاد شه انشالله 😭

عزیزم اسمش بده😍میخام نیتش شکلات نمک پخش کنم

منم برات صلوات فرستادم💕

ممنونم ازت منم برا ت ده تاصلوات فرستادم

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂