2777
2789
عنوان

بمونه که عهدم وعده به عمل بشه 💚💚یا خانم ام البنین جانم

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 40 پست

ایشالا حاجت رواییت 

فامیلیم یوسفی ه :)

برات دعا کردم

درد مرا جز او دارویی دوا نکند. میشه لطفا برای به هم رسیدن منو عشقم دعا کنین یا یه صلوات بفرستین؟ لطفا بهم بگین منم دعا تون کنم قشنگا🥺❤️🩵

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی که حاجت روا بشی مهربونم خدا جواب قلب پاکتو بده الهی 

اسمم زینبه میشه دعا کنی عشقم برگرده مشکلاتمون رفع بشه و بهم برسیم ؟؟ 

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

عزیزدلم چقدر مهربونی شما🧡🌱از ته ته قلبم امیدوااارم حاجت روابشی و بهترینا قسمت قلب مهربونت بشه.♥الت ...

ممنونم ازت معصومه جان از دعای قشنگت برام گلم💖💕

انشالله مادرمون خانم ام البنین دستی روسر هممون بکشه 

برسیم به خواستمون 

انشالله به حق خودش بزودی میرسم 

و برات و نیت اسم شکلات نمک میخرم امامزاده میدم 

توکلت علی الله 💕💕💝💖

یا الله

خدایا شکرت دوستت دارم😘لطفا برام دعا کنید اون چیزی که فکرمه بشه به نیتم واسه خانم ام البنین صلوات بفرستین برام مادری کنه📿

انشالله به حق خانم ام البنین لیانا جان خوب بشن ممنونم ازت دعام کن برسم به خواستم به نیتت نمک شکلات م ...

ان شاءالله خواسته دلت با حکمت خدا یکی ست و غرق در خوشبختی خواهی شد،ممنون عزیزم، امامزاده که گفتی منظورت امامزاده صالح توی تجریش؟

خدای مهربانم به عدد آنچه آفریدی و بهش علم داری شکر 
ممنونم ازت معصومه جان از دعای قشنگت برام گلم💖💕انشالله مادرمون خانم ام البنین دستی روسر هممون بکشه ...

الهی آمین

ممنونم ازت مهربون😍😍😍😍

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

الهی که حاجت روا بشی مهربونم خدا جواب قلب پاکتو بده الهی اسمم زینبه میشه دعا کنی عشقم برگرده مشکلاتم ...

زینب جانم به حق خانم ام البنین و حضرت زینب که هم اسمیشی 

بزودی با لباس عروس کنار عشقت باشی 🤍🥰😍

ممنون ازت زینب گلم از دعای قشنگت که در حقم کردی 

بزودی به حاجتم برسم به حق نفساتون 

برای تمام خواسته هات و اسمت 

نمک شکلات میگیرم امامزاده پخش میکنم 

توکلت علی الله 💕💖

یا الله💜💞

خدایا شکرت دوستت دارم😘لطفا برام دعا کنید اون چیزی که فکرمه بشه به نیتم واسه خانم ام البنین صلوات بفرستین برام مادری کنه📿

واست ده تا صلوات فرستادم الهی ک حاجت روا بشیاگه ممکنه برای همسرم رضاو برای بارداری من دعا کن فاطمه

ممنونم ازت فاطمه جانم

انشالله با رضا همسرت همیشه غرق در خوشی آرامش باشید 

و خدای مهربونمون یه نینی نازو خوشگل بهت بده عزیز دلم 💖

ممنونم از دعای خوبت درحقم 

انشالله بزودی برسم به خواستم 

به نیت همسرت 

و خودت نمک شکلات میگیرم میدم 

قول من الله 🤍

توکلت علی الله💕💖

ممنونم ازت فاطمه جانمانشالله با رضا همسرت همیشه غرق در خوشی آرامش باشید و خدای مهربونمون یه نینی ناز ...

ممنونم ازت 

ت دعا کن خدا ی نی نی بهم بده 

منم ی نذر نمک ب نیت پخش میکنم

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂

مرسی مهربون جانم یک دنیا تشکر چقدر خوبی تو 🥰🥰😍😍😍اتفاقا چند روزی هست به دلم افتاده نذر ۵تا نمک به نیت پنج تن ببرم مزار شهدا اگه رفتم حتمن برای حاجت شمام دعا میکنم قشنگم

ممنونم ازت ت دعا کن خدا ی نی نی بهم بده منم ی نذر نمک ب نیت پخش میکنم

خدایا به حق بزرگیت 🤲🏻به حق خانم ام البنین یا خانم جان مادر جان سروجان 💚یه نینی خوشگل به فاطمه جان بده به خق مادریت مادرش کن 

انشالله مامان شد 

به حق ابوالفضل عباست 

نمک پخش میکنه 

یا حضرت عباس 💚💚💚

مرسی مهربون جانم یک دنیا تشکر چقدر خوبی تو 🥰🥰😍😍😍اتفاقا چند روزی هست به دلم افتاده نذر ۵تا نمک ب ...

انشالله که خیره عزيزم🥰😘ممنونم ازت گل من 

انشالله بزودی عروس عشقت بشی به شغل دلخواهت برسی 

یا الله 💚

یا ام البنین 💚

یا خضرت ابولفضل العباس💚

ملکه پاییز ب امید اینک ب زودی زود بشه اونچه ک‌میخای و وقتی تگم‌میکنی بگمت منم ب عشقم رسیدم 

لطفا دعام کن بش برسم

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
انشالله که خیره عزيزم🥰😘ممنونم ازت گل من انشالله بزودی عروس عشقت بشی به شغل دلخواهت برسی یا الله 💚 ...

خیلی دلت پاکه کاش منم دل تورو داشتم ولی ب شدت ناامیدم مرسی که دعام میکنی مرسی که حالمو خوب کردی امشب خدا به دلت شادی عمیق بده 🥰🥰🥰🥹🥹🥹🥹🥹