2777
2789
عنوان

واییی خیلی خوشحال براتون شدم فرصت ترمیم معدل مجدد😍

| مشاهده متن کامل بحث + 923 بازدید | 54 پست
یازدهم رو هم می‌شه ترمیم کرد؟

عآره گلم این ربطی ب یازدهم نداره اصلا برای کسایی هست ک قبلا ی بار ترمیم رفتن دوازدهم و فرصت ی بار رفتنشون سوخته 

و فرصت مجدد دادن برای اونا ک دوازدهم ترمیم کنن

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میگن باید کل پول ترمیم ۱۱و ۱۲ام رو واریز کنی ولی مجبور نمیکنن که همه کتابای دوازدهم رو ترمیم بزنید هرکدوم رو که بخاین میتونین ترمیم بزنین و درواقع هدفشون فقط پول گرفتنه 

دزدهای کثیف

آنه شرلی هم نشدیم که ازمون بپرسن آنه تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...🙃

سوال پرسید خب !

اگه پشت کنکوری هستی صددرصد باید کل دروس یازدهم رو ترمیم کنی 

اما دوازدهم رو میتونی هرچقدر که میخوای ترمیم کنی هر درسی که مشکل داشتی ولی باید پول همه درسا رو بپردازی

میگن باید کل پول ترمیم ۱۱و ۱۲ام رو واریز کنی ولی مجبور نمیکنن که همه کتابای دوازدهم رو ترمیم بزنید ه ...

عآره دزد و کثیفن ولی باز ی فرصت داده شد برای اونایی ک ترازشون خیلی بد بودددددد 

حداقل میتونن با پول جبرانش کنن اونجوری دیگ هیچ راهی نبود

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

پشت

خب یازدهم رو همه درسا باید ترمیم کنی چون سابقه نداری و صفر رد میکنن 

دوازدهم هم فرصت داری باید پول همه درسا رو بدی بعد میتونی همه درسا رو ترمیم کنی 

اگه نخواستی درسی رو ترمیم کنی باید سر جلسه نری

خب صفر رد میشه یا نه

نه صفر رد نمیشه شما کل پول رو واریز که کنی هر کدوم  از کتابای دوازدهم رو خواستی ترمیم میزنی بقیه کتاب ها هم همون نمره سال گذشتتون رو وارد میکنن ولی یازدهم باید همه کتاب ها ترمیم زده بشه وگرنه صفر رد میشه

اینو مشاور بهم گفت

خب یازدهم رو همه درسا باید ترمیم کنی چون سابقه نداری و صفر رد میکنن دوازدهم هم فرصت داری باید پول هم ...

افرین دقیقا 

من خوشحالم ک حداقل ی فرصتی چیزی گیر اومد برای اونایی ک معدلشون داعونه درستش کنن 

اونجوری هیچ راهی نداشتن 

و اینم قبول دارم کثافت ها فرصت ب خاطر پول دادن واییییییییییی چه کثیفن

عآره دزد و کثیفن ولی باز ی فرصت داده شد برای اونایی ک ترازشون خیلی بد بودددددد حداقل میتونن با پول ج ...

آره اینطوری خیلی بهتره برا کسایی که فرصت ترمیم نداشتن

نه صفر رد نمیشه شما کل پول رو واریز که کنی هر کدوم از کتابای دوازدهم رو خواستی ترمیم میزنی بقیه کتا ...

صفر رد نمیشه افرین 

حتی اگ ترمیم معدل هم ثبت نام کنین ی درس و نرین براشون صفر حساب نمیشه هیچ اثری نداره همون نمره ای قبلا گذاشتن میزارن براشون

صفر رد نمیشه افرین حتی اگ ترمیم معدل هم ثبت نام کنین ی درس و نرین براشون صفر حساب نمیشه هیچ اثری ندا ...

آره دقیقا همینطوره👌🏻

تاثیر معدل رو که برنداشتن خبر ننوشته همون ۶۰ درصده؟

عآره گلم

آره اینطوری خیلی بهتره برا کسایی که فرصت ترمیم نداشتن

دقیقااااااا ❤️