2777
2789
عنوان

واییی خیلی خوشحال براتون شدم فرصت ترمیم معدل مجدد😍

| مشاهده متن کامل بحث + 924 بازدید | 54 پست
خیلی استرس دارم فک کنم با دیپلم ناقص نشه ترمیم کرد💔💔

وقتی بری امتحان نهایی بدی ینی دپیلمت هم اوکی میشه دیگ ... ولی از ی مشاور کنکور بپرس 

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

وای یعنی ۲۰ شده باشی صفر رد میشه؟؟

ن گلم ترمیم معدل ثبت نام کنی ی درس و نری هیج نمیشه 

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه فایده شرطش گذاشتن تموم درسا باید ترمیم بشهمن دوازدهمم فقط ۳ تا از یازدهما رو امسال میخوام ترمیم ب ...

همه درسارو ثبت نام کن

فقط۳ تارو برو

اینا پولشو میخوان عزیزم

.

میگم شما که قصد خودکشی داشتی چیشد یهو منصرف شدی؟ الان رتبه کنکورتون خوب شده؟

کنکور قبول شدم دیگ هوشبری روزانه

سلام رهگذر خوبی .. میش ایدی روبیکا مشاورتو بدی 🌹

سلام قسنگم درخواست دوستی بده بهم اونجا بفرستم برات