2777
2789
عنوان

مشاوران تحصیلی بیاین لطفا ❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 54 پست
اینارو مایی میگیم که تا ته تجربی رفتیمبچه ای که میخواد بیاد تجربی ذوق داره اصلا اینا براش مهم نیست

🤧😂بله بله واقعا مهم نیست 

ولی میدونم که فقط به انتخاب رشته ختم نمیشه 

و کنکور .... داره وای پذیرفتم دیگه خدا کنه بیارم فقط

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

باورت میشه انسانیا ، هنرستانیا، فنی حرفه ای .....همه همینو میگن 😂 خوب منو میشناسی

هر رشته ایی سختی خودشو داره خب هرکی نسبت با اون سختی که دیده میگه نیا

ولی تجربی جدا از سختی دروس هزار تا بدبختی دیگه هم داره... 

۲۰ که نه ولی خرداد نشه شهریورم تلاشمو میکنم تا ۱۷ یا ۱۸ بشم

ببین ریاضی نهم واقعا آسونه و پیش نیاز هم لازم نداره تقریبا

اگه امکانش هست یک کتاب کار که درسنامه داره هم بگیر بشین از روش بخون و نمونه سوال حل کن 

توجه کن که الان تو ریاضی نهم رو میخوای با شهریور و... پاس کنی بری تجربی از همون کلاس دهم امتحان نهایی های کشوری خیلی سخت برای خرداد و همه دروس داری!خواهرانه خواهرانه بشین خودتو محک بزن من دارم میگم شدنیه اگه الان در حد 1۰ هستی و میخوای تا خرداد ۲۰ بشی ، داشتم همکلاسی مثل تو . 

میشه یه صلوات برای هدفم بفرستی؟ 🤍

هر رشته ایی سختی خودشو داره خب هرکی نسبت با اون سختی که دیده میگه نیاولی تجربی جدا از سختی دروس هزار ...

میدونم ولی هیچ کاری نشد نداره اگه بخای 

حالا من میارم بلاخره یا نه اگه امسال ۱۶ یا ۱۷ بشم

ببین ریاضی نهم واقعا آسونه و پیش نیاز هم لازم نداره تقریبااگه امکانش هست یک کتاب کار که درسنامه داره ...

واقعا نهم قابل مقایسه نیست 

من خودم نهم تو طول ترم ۱۲ ۱۳ بود خرداد حسابی خوندم ۲۰ شدم 

این حسابی که میگم فقط نشستم سوالا کتابو ی دور حل کردم 

ولی سوالا کتاب نهم کجا و دبیرستان کجا

ببین ریاضی نهم واقعا آسونه و پیش نیاز هم لازم نداره تقریبااگه امکانش هست یک کتاب کار که درسنامه داره ...

الان نخونده در حد هفتم😂🤧

تلاشمو میکنم بیارم حتا اگر شهریور من غیر انتفاعی میخوام برم فقط اگر تجربی بیارم میرم

واقعا نهم قابل مقایسه نیست من خودم نهم تو طول ترم ۱۲ ۱۳ بود خرداد حسابی خوندم ۲۰ شدم این حسابی که می ...

سعی میکنم کلاس پیدا کنم که برم 

یا معلم خصوصی .... باید اقدامی کنم که قوی شم