2777
2789
ماینر چیه؟

استخراج گر ارز بیت کویین...

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                                                                                                                                  خُدایا شُکرت بخاطرِ وجودِعزیزانم(همسرم💞پسرم😍دخترم😍خانوادم💖)وَ آرامشے کـِ دارم...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

لو ندی اون خودش بعدا لو شاید بره بعدا یه جا کارت گیر میفته نکنی

من میتونستم  یکی رو لو بدم از نون خوردن  بیفته 

دلم نیومد  البته  از خدا ترسیدم 

به اینم فک کردم خدا سر خودم میاره

به تو که چیزی نمیرسه ولی بنظرم باید لو بدیم چون دارن حق بقیه رو پایمال میکنن

چجور حقی؟

من نه ماینر دارم نه خواهم داشت

واسم به طور جدی سواله از شما چه حقی پایمال میشه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بدجنس کسی که ماینر میخره راحت پول درمیاره درحالی که داره کلی ضرر به بقیه میزنع

من درست درمان نمیدونم چیه الان  اینجا فهمیدم 

ولی  درکل از گزارش دادن بدم میاد 

حتی وقتی مدرسه بودیم😁

من میتونستم یکی رو لو بدم از نون خوردن بیفته دلم نیومد البته از خدا ترسیدم به اینم فک کردم خدا س ...

همون آخه آدم یه جا کارش میمونه و گیر میفته ،من همین الان میتونم کاری کنم کسایی که اذیتم کردن تاوان بدن ولی هیچوقت نمیکنم بیچاره میشن اکه دهنم باز شه خودشونم خبر ندارن🤦‍♀️

چجور حقی؟من نه ماینر دارم نه خواهم داشتواسم به طور جدی سواله از شما چه حقی پایمال میشه

اول اینکه مصرف برقش خیلی بالاست اونم تو این اوضاعی که از بی برقی مردم روزی چند ساعت برقشون قطع میشه

اگر قرار باشه هرکی ی دستگاه ماینر بخره که پس فردا کلا باید تو خاموشی سیر کنیم

دوم اینکه پولی که بی حساب کتاب وارد مملکت بشه آسیب میزنه به اقتصاد شما فکز کن هرکی ی دستگاه بخره تو خونش ارز استخراج کنه ! 

اصلا سنگ رو سنگ بند نمیشه به همین دلایل و خیلی دلایل دیگه غیرقانونیه

نمدونم

فکر کنم به کسی که لو میده دو میلیون میدن 

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
همون آخه آدم یه جا کارش میمونه و گیر میفته ،من همین الان میتونم کاری کنم کسایی که اذیتم کردن تاوان ب ...

آفرین عزیزم بخدا همون که قلبت  اینقد پاکه 

به وقتش خدا  واست  جبران میکنه 

به قول معروف نون  قلبتو میخوری❤😍🌹