2777
2789
عنوان

به دلم افتاد نماز شب خوندم الان

68 بازدید | 14 پست

بلد نبودم اصلا زدم گوگل برای اولین بار خوندم 

حالا درست و درست بجا نیاوردم اولین بارم بود ولی یهو به دلم افتاد بخونم و خوندم. دعای همه کردم

التماس دعا برای همه

خدا با منه🌹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم الان خوندم بعد از چند سال 

خوب بود امیدوارم بازم بخونم 

حدیث شریف کسا رو با معنی بخونین🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

قبلش خبر میدادی اسم میگفتمکلی گشتم دنبال تاپیک نماز شب

من داشتم درس میخوندم یهو به دلم افتاد پاشدم خوندم خیلی لذت بردم گفتم از این حسه خوبه بگم.

ولی تو قنوتم برای همه دعا کردم همه مردم

خدا با منه🌹
من داشتم درس میخوندم یهو به دلم افتاد پاشدم خوندم خیلی لذت بردم گفتم از این حسه خوبه بگم.ولی تو قنوت ...

خدا خیرت بده

اگه بازم خوندی برای شفای محمدصادق دعا کن شفا بگیره

به زمین و زمان دارم التماس میکنم براش دعا کنن شفا بگیره

من داشتم درس میخوندم یهو به دلم افتاد پاشدم خوندم خیلی لذت بردم گفتم از این حسه خوبه بگم.ولی تو قنوت ...

برای منم هروقت خوندی دعاکن،نرگس .. دعاکن شوهرم قدرمو بدونه وعاشقم بشه و خیانت نکنه بهم.باهام مهربون شه

خدا خیرت بدهاگه بازم خوندی برای شفای محمدصادق دعا کن شفا بگیرهبه زمین و زمان دارم التماس میکنم براش ...

حتمااااا فردا شب خدا توفیقشو بده میخونم. بیادتونم

خدا با منه🌹