2777
2789
عنوان

مشاوران تحصیلی بیاین لطفا ❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 54 پست
میشه با غیر انتفاعی هم از کلاسای بیرون استفاده کرد مجبورم خرج کنم دیگه میگم غیر انتفاعی چون احتمال ز ...

منم نگفتم نمیشه منظورم این بود خرجش میره بالا 

من خودم غیرانتفاعی ام شهریه ۵۰ 

یکی از همکلاسی هام داشت حساب میکرد ۱۰۰ تومن مشاور داده با ۵۰ شهریه مدرسه + قلمچی و کتاب تست خدایی هزینه خیلی رفته بود بالا تو این وضعیت اگه فشاری به خانواده نمیاد برو خیالت راحت 

هعی دخترک اصلا تو باغ دبیرستان نیستیبیشتر کار کردن تو غیرانتفاعی مقطع دبیرستان یعنی تست کار کنن نه ا ...

جمعش میکنم یعنی من باید به خواستم برسم

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم نگفتم نمیشه منظورم این بود خرجش میره بالا من خودم غیرانتفاعی ام شهریه ۵۰ یکی از همکلاسی هام داشت ...

چند وقت یبار پرداخت میکنی شهریه ؟

منظورش از آینده آنچنان یعنی امکان داره پشت کنکور بمونن یا اینکه خیلی طول میکشه تا به جایی رسید ولی ز ...

اینده آنچنانی نداره 

یعنی سهمیه ها 

یعنی هر روز مصوبه جدید و بدبختی جدید 

یعنی دروس سختش

یعنی پزشکی که بعده ۱۶ سال به درآمد خوب میرسه 

اینده آنچنانی نداره یعنی سهمیه ها یعنی هر روز مصوبه جدید و بدبختی جدید یعنی دروس سختش یعنی پزشکی که ...

من انسانیم برم فقط به حقوق علاقه دارم یعنی وکالت اونم بهتر از این نیست از نظر بدبختی و آزمونی که ۲۵ پنج سالگی تازه آزاد میشه کلن باید یه راه درآمد آزاد داشته باشی

من انسانیم برم فقط به حقوق علاقه دارم یعنی وکالت اونم بهتر از این نیست از نظر بدبختی و آزمونی که ۲۵ ...

حداقل رقابت تجربی نداره 

۲۵ سال که خیلی خوبه 

پزشکی ۷ سال عمومی ۲ سال طرح ۴ سال تخصص 

ببین ی کاری کن 

قبل انتخاب رشته برو دروس تخصصی رو ی نگاه بکن 

پی دی اف دانلود کن کتاب از یکی بگیر... تست های اون مبحث هم یه نگاه بکن یا ویدئو تدریسی چیزی در حد نیم ساعت 

اگه تو خودت دیدی برو موفق باشی 

ببین ی کاری کن قبل انتخاب رشته برو دروس تخصصی رو ی نگاه بکن پی دی اف دانلود کن کتاب از یکی بگیر... ت ...

باشه حالا من تو آوردن رشتش موندم خواهر😂💔

موضوع این است تلاش میکنم ۱۶ یا ۱۷ بشم حالا یا بیشتر یا کمتر فقط موضوع اینه که هفتم و هشتم رو کدوم ور دلم بزارم که ۱۰ و ۸ شدم