2777
2789
عنوان

مشاوران تحصیلی بیاین لطفا ❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 54 پست
نه ولی میشم انشالله 😂🤧تروخدا منصرفم نکن

بزار بت بگم دیگه چیزی نمیگم تصمیم با خودت 

الان ۶۰ درصد امتحان نهایی ... امتحان نهایی ها مفهومی مفهومی یعنی تو متن کتاب بخونی اصلا کافی نیست و قلق خودشو داره 

بعد معلم هایی که تصحیح میکنن بعضی وقتا دیدم میدن دست بچه ها تصحیح کنند و خیلی بد نمره میدن در صورتی که ۲۵ صدم کل آیندتو تغییر میده 

نهایی خراب کنی باید ترمیم کنی سال بعدش که باز نهایی داری و یه روز در میون این پایه و اون پایه امتحان میدی 

و اگه فرصت دوباره بخوای بجای درس هایی که خراب کردی باید همشو ترمیم کنی 

اگه مصوبه تاثیر معدل بردارن میمونه کنکور 

کتاب های تست هر کدوم ۸۰۰ به بالا 

آزمونا و کلاس های تقویتی و ... هم سر با فلک میکشه 

همه اینارو بزار کناره دروس سنگین و سختش حالا فک کن یکمم تو ی درسی ضعف داشته باشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزار بت بگم دیگه چیزی نمیگم تصمیم با خودت الان ۶۰ درصد امتحان نهایی ... امتحان نهایی ها مفهومی مفهوم ...

سهمیه ها که به کنار 

دختر عمم ۳ سال تموم خوند با آزمون و کلاس و همه چی آخرش آزاد آورد با شهریه خداتومن

بله

خب آفرین

الان کلاس دهم یعنی یکسال دیگه ات باید امتحان نهایی همه درسارو بدی که بسیار سخت تر از نهایی نهمه و برای این رشته ها باید نمره همه درسات از جمله همین ریاضی بالای ۱۹ و حداکثر ۱۸ باشه

از طرفی ریاضی مباحثش پیوسته است و به راهنمایی ربط داره

شما امسال همهههههه زورت رو بزن که هم پایه ریاضیت رو قوی کنی هم توی خرداد نمره ات حداقل بالای ۱۹ بشه

به خودت بگو این برای من مثل یه کنکوره من باید از پسش بر بیام

اصلا هم کار سختی نیست ، ابدا!

روزی یکی دوساعت ریاضی کار کن تا خرداد ، بخصوص ایام عید 

من شرط میبندم ۲۰ تو جیبته

تازه تویی که گوشی داری و نت هم داری فیلم های آموزش ریاضی از آلا یا... ببین خیلیییی کمکت میکنه

من داداش هم سن تو دارم از ریاضی نهم هم مطلع ام

فاصله تو با ۲۰ ریاضی خرداد همت توعه

میشه یه صلوات برای هدفم بفرستی؟ 🤍

خب آفرینالان کلاس دهم یعنی یکسال دیگه ات باید امتحان نهایی همه درسارو بدی که بسیار سخت تر از نهایی ن ...

اره واقعا ریاضی خیلی پایه خوبی میخواد حتی اگه هفتم هشتم گیر داری اونارو بخون

بزار بت بگم دیگه چیزی نمیگم تصمیم با خودت الان ۶۰ درصد امتحان نهایی ... امتحان نهایی ها مفهومی مفهوم ...

من غیر انتفاعی میخوام برم خوب یکم بیشتر رو بچه ها کار میکنن کلاسای تابستانه دارن بنظرم باید تلاش کنم راهش همینه خیلیا تونستن پس منم میتونم بنظرم اگه همه جا میزدن الان یه دکتر یا دندان پزشک.... تو جامعه نداشتیم باید سختیشو کشید 

به هرحال کسی که خربزه رو میخوره پای لرزشم وایمیسته 

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹 

واقعا نهم قابل مقایسه نیست من خودم نهم تو طول ترم ۱۲ ۱۳ بود خرداد حسابی خوندم ۲۰ شدم این حسابی که می ...

آره برای همین بهش میگم

اصلا کل راهنمایی بچه بازی ای بیش نیست 

سهمیه ها که به کنار دختر عمم ۳ سال تموم خوند با آزمون و کلاس و همه چی آخرش آزاد آورد با شهریه خداتوم ...

اشکال نداره من نون نخورم پول دانشگاه رو میدم 🥲💔

من غیر انتفاعی میخوام برم خوب یکم بیشتر رو بچه ها کار میکنن کلاسای تابستانه دارن بنظرم باید تلاش کنم ...

هعی دخترک 

اصلا تو باغ دبیرستان نیستی

بیشتر کار کردن تو غیرانتفاعی مقطع دبیرستان یعنی تست کار کنن نه اینکه ضعف های راهنمایی رو درس بدن!

خودتو گول نزن 

یا الان ریاضی راهنمایی رو میبندی یا ...

بزار ساده بهت بگم 

از دید من 

کل ۳ سال ریاضی راهنمایی اندازه نصف کتاب ریاضی دهم مطلب نداره

فکر نکن خیلی چیز شاخیه و گنده نکنش برای خودت

من غیر انتفاعی میخوام برم خوب یکم بیشتر رو بچه ها کار میکنن کلاسای تابستانه دارن بنظرم باید تلاش کنم ...

اره ولی آخرش بیشتری ها از کلاس های آنلاین بیرون استفاده می‌کنند 

یعنی میرن مدرسه معمولی پولیشونو میزارن رو کلاسای بیرون 

بیشتر این پزشک هایی که میگی هم سهمیه داشتن یه نگاه به قبولی ها بکنی ...

خب آفرینالان کلاس دهم یعنی یکسال دیگه ات باید امتحان نهایی همه درسارو بدی که بسیار سخت تر از نهایی ن ...

واقعا من جا نمیزنم حتا خردادماهم نشه شهریور میترکونم خلاصه ول‌کن نیستم ولی میدونه این خونوینا خیلی دارن به پر و پام می‌پیچن و نمیزارن 

من خودم میخواستم کنکور زبان هم بدم 

یعنی میخوام هم زبان بدم هم تجربی 

رفتم آموزش پرورش شهرمون ی پرس و جو بکنم 

یه خانمی اونجا بود گفت ببین ۹۹ درصد بچه هامون تو تجربی آینده آنچنانی ندارن بنظر بچسب به همون زبان 

اره ولی آخرش بیشتری ها از کلاس های آنلاین بیرون استفاده می‌کنند یعنی میرن مدرسه معمولی پولیشونو میزا ...

میشه با غیر انتفاعی هم از کلاسای بیرون استفاده کرد مجبورم خرج کنم دیگه میگم غیر انتفاعی چون احتمال زیاد الویت الف نشه و داوطلبان تجربی هم زیاد و سهمیه ها پر میشه دیگه 

من خودم میخواستم کنکور زبان هم بدم یعنی میخوام هم زبان بدم هم تجربی رفتم آموزش پرورش شهرمون ی پرس و ...

منظورش از آینده آنچنان یعنی امکان داره پشت کنکور بمونن یا اینکه خیلی طول میکشه تا به جایی رسید ولی زبان تو راه بیوفتی میتونی تدریس کنی