2777
2789

مال خیلی وقت پیشه تازه دیدممم

از نام کاربری متوجه نشده بودم  کاربر مرده درخواست قبول کردم شات گذاشتم

سایت مشکل داره دیر میاد😂😂😂

عاشق گربه ها🥺🍓❤

😅

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فک کردم سالیان قبلو میگی همین سع چهار ماه پیش اشکالـندارع فقط همینجور بمون😄

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                                                                                                                                  خُدایا شُکرت بخاطرِ وجودِعزیزانم(همسرم💞پسرم😍دخترم😍خانوادم💖)وَ آرامشے کـِ دارم...

من ندییدم

ولی ب اسکل بودن طرف ندید میخندم😂🙂

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
من تاحالا درخواست مردا رو قبول نکردم ولی الان برام جالب شد که خب اولین بار چی می‌خوان بگن خب گیریم ط ...

منم آقا قبول نمیکردم ولی این کاربر مشخصاتش پیدا نبود فک کردم خانومه😂😂😂

عاشق گربه ها🥺🍓❤
من تاحالا درخواست مردا رو قبول نکردم ولی الان برام جالب شد که خب اولین بار چی می‌خوان بگن خب گیریم ط ...

من یه بار دقت نکرده بودم مرده قبول کردم بعد طرف میگفت من فقط بخاطر تو عضو سایت شدم و همش منتظر این لحظه بودم و ...🤣🤣🤣

دکتر آینده👩‍⚕️🫀

من یه بار دقت نکرده بودم مرده قبول کردم بعد طرف میگفت من فقط بخاطر تو عضو سایت شدم و همش منتظر این ل ...

😂😂😂شاید بهش الهام شده بود که یکی با این مشخصات میاد خوشبخت میشن باهم