2777
2789
والا من باهرکی گرم میگیرم اگ صدتا پسر داشته باشه همرو زن داده فقط میگ دختر منم هم سن توعه مجرد😂😂😂 ...

😂😂😂😂وای چقدر بامزه

اولش بگو مادرجان اگه پسر توخونه داری باهات همکلام بشم اگر نه نه وقت منوبگیر نه وقت خودتو😂😂😂😂

چرا سنتی دوست داری؟

نه منظورم الان نیست که میگم نکنه ادمو بدبخت کنن و تظاهر کنن

خب اگه اینجوری در نظر بگیری چه سنتی باشه چه آشنا چه نا آشنا چه مدرن باز تا زیر یه سقف نری طرفو نمیشناسی و سر هر رفتار و اخلاقش ممکنه بدبخت شی بعدشم تو حداقل بذار بیان تو خونه تون بعدا پشیمون نشی که ندید رد کردم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

😂😂😂😂وای چقدر بامزهاولش بگو مادرجان اگه پسر توخونه داری باهات همکلام بشم اگر نه نه وقت منوبگیر نه ...

واقعا😂😂من سنتی دوس ندارم گلی ولی باهرکی دوست میشم انتظار رابطه جنسی دارن دوس دارم یکی بیاد جلو ک نخواد زیاد کشش بده ک رابطه جنسی بخواد من پیشنهاد دوستی خیلییی زیاددارم ولی همشون هولن ولی تا حالا خواستگار نداشتم یا مثلا یه آشنا منو بخواد معرفی کنه هیچوقت نشده

واقعا😂😂من سنتی دوس ندارم گلی ولی باهرکی دوست میشم انتظار رابطه جنسی دارن دوس دارم یکی بیاد جلو ک ن ...

من برعکسم😂معمولا پسرا زیاد ازم خوششون نمیاد هیشکی دوستم نداره😭😭😭بیشعورای خر

برعکس خواهراشون عمه هاشون زنداییاشون مامانشون عاشقم میشن😂😂

الان باید یادم مینداختی اخر شبی این بخت گندو😭😭😂😂

رو یکی کراش زده بودم این اواخر اونم انگار زده بود که اینجوری رفتار کرد انکراشش کردم🙂

واقعا😂😂من سنتی دوس ندارم گلی ولی باهرکی دوست میشم انتظار رابطه جنسی دارن دوس دارم یکی بیاد جلو ک ن ...

چون انرژی تون دارک فمنینه 

وقتی زنی انرژیش دارک فمنین باشه دوس پسر جذب میکنه و وقتی لایت فمینین باشه خاستگار جذب میکنه 

من لایته انرژیم ولی دوس دارم انرژی دارک رو هم کنارش داشته باشم جذابیته خاصیه

اره خودش شرایطشو گفت بد نیست شرایطش باشه پسکی بگم بیان؟یکم ناز کنم؟

😂😂😂برا ناز کردن میتونی بگی من همه رو رد کردم کلا شما رو هم میخاستم رد کنم ولی جلو خودمو گرفتم یه فرصت بدم 

بعدشم بگو با مامانت هماهنگ کنن

😂😂😂برا ناز کردن میتونی بگی من همه رو رد کردم کلا شما رو هم میخاستم رد کنم ولی جلو خودمو گرفتم یه ...

😂😂😂نه ضایعست میفهمه این مدلی

ولی خب واقعا هم سنتیا رو رد میکنم

اره خودش گفت شماره خونه یا مامانتو بده

الان چجوری تغییر انرژی بدم😂

مهربونی رو تمرین کن با دلسوزی با بچه ها خوش رفتاری کن و سعی کن از صمیم قلبت باشه خانومانه لباس بپوش 

حالا تو به من بگو چجوری تغیرش بدم😂چطور باعث بشم پیشنهاد دوس پسر ببشتر بشه برام