2777
2789
عنوان

شوهرم از وقتی فهمیده من بی کسم رفتارش باهام عوض شده

| مشاهده متن کامل بحث + 3599 بازدید | 160 پست
عزیز به هیچوجه به هیچوجه چیزی رو نفروش که همسرت پولو ازت به هر بهانه میگیره در باره زمین اگه نمیدونه ...

بنظرت می‌تونه تو خواب اثر انگشت چیزی ازم بگیره خونه ای ک بناممه رو بفروشه یا نه

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فعلا ک خیلی کوچیکن گوشی اینا ندارن.باباشون و نمیشناشی اخه صفرتا صدشو گذاشته منو خراب کنه

برو مدرسشون نزار بینتون فاصله بیوفته بچه هاااا فراموشت کنن.برو مدرسه بغلشون کن ببوسشون.بگو مامان من همیشه و همه جا مراقبتونم پس پیش خودتون ی لحظه فکر نکنید مامان دوستون نداره.ولی تاکیید کن نه مدرسه نه بچه هاااا هیچ اطلاعی از این دیدار ب کسی نگن

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
تک فرزند هستم خداروشکر.مادرم م ع ت ا د.پدرمم ز ن د ا ن

عزیزم مادرت چی می‌کشه

میبینیش 

پدرت چرا زندان

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

بنظرت می‌تونه تو خواب اثر انگشت چیزی ازم بگیره خونه ای ک بناممه رو بفروشه یا نه

نه عزیز اثر انگشت به تنهایی ارزش نداره.فقط مواظب خودت باش خدا نکرده اتفاقی برات پیش نیاره بلایی سرت نیاره.ب بابات بگو بهم پیله کرده خونه و زمین رو ازدستم دراره و در باره تو بد میگه.اشکال نداره دروغ بگی مصلحتیه

نه عزیز اثر انگشت به تنهایی ارزش نداره.فقط مواظب خودت باش خدا نکرده اتفاقی برات پیش نیاره بلایی سرت ...

ان شاءالله خدا کمکم کند طلاق بگیرم راحت بی دردسر چون شوهرم دیگر دوستم نداری 

نه عزیز اثر انگشت به تنهایی ارزش نداره.فقط مواظب خودت باش خدا نکرده اتفاقی برات پیش نیاره بلایی سرت ...

یا خوب بشه 

عزیز به هیچوجه به هیچوجه چیزی رو نفروش که همسرت پولو ازت به هر بهانه میگیره در باره زمین اگه نمیدونه ...

و به بابات بگو تو فکر اینه که بلایی سرم بیاره.البته بعید هم نیست.ادم بی اصل و نسب همه کاری ازش برمیاد

ان شاءالله خدا کمکم کند طلاق بگیرم راحت بی دردسر چون شوهرم دیگر دوستم نداری

ارزشتو نداره بخدا که باید قدر همچین فرشته ای رو بدونه.اول دعا میکنم دوستت داشته باشه و زندگیتون خوب باشه.چون وقتی هم طلاق بگیری همه بازم دنبال سوئ استفاده هستن و وقتی بدونن ارث بهت رسیده دنبال بدست اوردن از چنگت هستن

یا خوب بشه

انشالا ک خوب بشه و اگه هم خوب شد بازم اجازه نده از چنگت دراره به هر بهانه.نهایت خواستی خرج زندگیتون کنی میتونی مغازه بخری به نام خودت و انشالا بچه دار شدی انتقال بدی ب نام بچه و اجاره رو خرج زندگیت کنی.ولی این دنبال پوله و قربون بند کیفته تا پول داری....

انشالا ک خوب بشه و اگه هم خوب شد بازم اجازه نده از چنگت دراره به هر بهانه.نهایت خواستی خرج زندگیتون ...

ممنون قربونت برم ان شاءالله 

اگه من شاغل باشم اونوقت اون دیگه پول بهم نمی‌ده پولاشو خرج ی جا دیگه می‌کنه یا می‌فرسته برا مامانش م ...

اگه تو شاغل باشی دیگه گردنتو کج نمیکنی بهش بگی ب من پول بده در نتیجه خودت میدونی پولتو خرج چی بکنی خرج چی نکنی . اون هروقت دلش بخاد پول میده هروقت نخاد نمیده بعد اون درکی از زندگی زنا نداره هیچ مردی نمیتونه هضم کنه زنش 500 هزار تومن بده واسه یدونه رژ . یا هرچیزی . تو با شاغل شدنت اعتماد ب نفس پیدا میکنی . ببین شرط میبندم باهات اگ همه این کارا رو بکنی زندگیت 180 درجه عوض بشه
مردا میترسن از زن قدرتمند

هیچ چیز دائمی نیست
اگه تو شاغل باشی دیگه گردنتو کج نمیکنی بهش بگی ب من پول بده در نتیجه خودت میدونی پولتو خرج چی بکنی خ ...

خب سر چ کاری برم مثلا بنظرت عزیزم چه کارهایی میشه کرد ؟ که به درس ربط نداشته باشه