2777
2789
عنوان

شوهرم از وقتی فهمیده من بی کسم رفتارش باهام عوض شده

| مشاهده متن کامل بحث + 3606 بازدید | 160 پست
بگن من اگررررررررررر پول داشتم یک‌ لحظه هم صبر نمیکردم.اره مادرمون طلاقیه خودمونم طلاقی هستیم چندسال ...

اونوقت ی آدمایی میبینی فلان فلان هزار کار میکنن بلانسبت ببخشید اینطور میگم . جند.گی میکنن فقط چون اسم پدر بالا سرشونه خوشبختن

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

بعد جالبش اینجاست منکه پاک آبرومند زندگی کردم اینطور باهام رفتار میشه بعد برادر خودش رفته ی همه کاره ...

بنی جاریت از ی برادرشوهرت طلاق گرفت زن اون یکی شد؟

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نههه 

زنه یعنی جاریم متاهل بود. بعد با برادر شوهرم به شوهر قبلیش خیانت کرد مچشونو گرفتن 

بعد برادر شوهرم راضی نشد بگیرش بزوووور گرفتنش موقع زایمان بچش

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

زنه حامله شد از بردار شوهرم 

بعد جالبش اینجاست منکه پاک آبرومند زندگی کردم اینطور باهام رفتار میشه بعد برادر خودش رفته ی همه کاره ...

اخ اخ اخ عزیزم عزیزم عزززززززیزم میدونم.میفهممت.برو نمون اینو از ته دلم میگمت....ما فرزندان طلاق یا فرزندان پدر معتاد از برگ گل پاک تریم چون مارو خدا زده.انقدر هست مثلا خانواده دارن اما خرررراب عالمن خراب بازی دارن چ کنیم امیدوارم خدا پناهمون باشه و دل شاد بشیم

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
نههه زنه یعنی جاریم متاهل بود. بعد با برادر شوهرم به شوهر قبلیش خیانت کرد مچشونو گرفتن بعد برادر شوه ...

اهااا 

نگا ب شوهرت بگو بزرگ شدن سر سفره پدر بزرگی ک ادمه

بهتر از پدر حروم خور اونه 

پدر و پدر بزرگ فرق ندارن ولی ادمی ک همچی بچه بیشعوری تربیت کنه بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ولی وقتی خودت قبول کنی فرزند طللق بودن نه جرمه ن عیبه ن گناهه

مطمئن باش رفتار بقیه هم فرق میکنه

وقتی خودت عیب میدونی ب بقیه احازه میدی بد باهت رفتار کنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

[QUOTE=366315313]پشتوانه ندارم همین بابام ک ارث میخواد بده اگه بفهمه می‌خوام طلاق بگیرم هیچی نمیر.ینه کف دستم چون ب کاش ابجی خودم بودی عزیزم بمیرمم برات.وضع بابات خوبه؟چیا دارین که بعد بخواد تقسیم کنه و به پدرتم واقعیتو بگو منتها اول شروع کن ی مدت بهش محبت کردن بعد بگو بابا من مگه غیر از تو کیو دارم بزار زیر بغلش زبون بریز بعد بگو شوهرم خودشون هیچی نیستن بعد فکر میکن من بی کسم ظلمم میکن دائم اذیتم میکنه یا باهاش صحبت کن یا طلاقمو بگیر و از این صحبتا.

اخ اخ اخ عزیزم عزیزم عزززززززیزم میدونم.میفهممت.برو نمون اینو از ته دلم میگمت....ما فرزندان طلاق یا ...

عزیزم شما چندتا خواهر برادر داری الان پدر مادرت چکار می‌کنند متاهلن

ولی وقتی خودت قبول کنی فرزند طللق بودن نه جرمه ن عیبه ن گناههمطمئن باش رفتار بقیه هم فرق میکنهوقتی خ ...

جامعه متاسفانه عقب مانده است

اونوقت بعضیا خانه پدر بزرگ میشن هزار کار میکنند. اطرافم کم ندیدم

عزیزم حقشون به همچین جن....د...ه هایی.اینا کلا با همچین کسایی حال میکنن و سرشونو زیر برف میکنن.اتفاقا خوبه شاید شوهرت با اومدن این قدر تورو دونست.

عزیزم حقشون به همچین جن....د...ه هایی.اینا کلا با همچین کسایی حال میکنن و سرشونو زیر برف میکنن.اتفاق ...

شوهرش آنقدر دیوونشه دعانویس حرفه ای داره خودم شنیدم آمده بود خونمون دوستش زنگ زده بود بهش داشت می‌گفت ۵۰ درصد کاراتو درست کرده ... خیلی عوضیه خیلی همه ازش حساب میبرن 

اونوقت من منگل بدبخت اینطور 

واقعا هم میتونم همین الان ارث پدری گیرم اومده یک میلیارد و ششصد می‌خوام برا بابام خونه بخرم نزدیک خو ...

عزیز به هیچوجه به هیچوجه چیزی رو نفروش که همسرت پولو ازت به هر بهانه میگیره در باره زمین اگه نمیدونه چیزی بهش نگو اگه میدونه بگو من همین الانش به تو نمیتونم تکیه کنم اگه زمین بهت بدم یا پول که دیگه خدارو هم بنده نیستی حتا به قیمت جداییت چیزی بهش نده.