2777
2789
عنوان

شوهرم از وقتی فهمیده من بی کسم رفتارش باهام عوض شده

| مشاهده متن کامل بحث + 3606 بازدید | 160 پست
ممنون عزیزمسعی کن خودت و دوست داشته باشی . این مهمتره (:

خیلی اعتماد ب نفسمو گرفتن خیلی حال روحیم بده

همش استرس دارم 

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

خیلی اعتماد ب نفسمو گرفتن خیلی حال روحیم بدههمش استرس دارم

میفهمم چی میگی
من 5 سال افسرده بودم ب بدبختی ردش کردم اما چند مدتیه ک هرکی بهم توهین کنه اذیتم کنه به بدترین شکل ممکن جواب میدم . دیروز مامانم داشت بهم تهمت میزد صدبار قسم خوردم ک بابا نکردم من این کار و کلی التماس فلان کردم ک بس کن سرم درد میکنه کافیه ولم کن . بهش میگم پول بده برا باشگاهم میگ من بهت اعتماد ندارم پول نمیدم منم گفتم شاگرد مغازه ات من و مسخره میکنه هروقت با شاگردش بریم جایی من خرید نمیتونم بکنم چون حسابم پول نداره . الان دوماهه من با سیصد تومن میگذرونم . حتی ی بار خداشاهده برای پول نوار بهداشتیم مونده بودم . هر ی ساعت میرفتم شو...رتمو میشستم اصن ناجور .. دیروزم پول نداد عصبیم کرد منم با کفشم مالیدم کلن شلوار مامانمو کثیف کردم گفتم این شلوار تو نیست این مغز منه ک تو ریدی بهش... الانم واقعن اعصابم خورده تا نیاد ازم معذرت خاهی نکنه ادم نشه جوابشو نمیدم. ...

هیچ چیز دائمی نیست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میفهمم چی میگیمن 5 سال افسرده بودم ب بدبختی ردش کردم اما چند مدتیه ک هرکی بهم توهین کنه اذیتم کنه به ...

عزیزم مغازه چی داره مامانت 

خیلی اذیت میشی درکت میکنم هوووووف

کاش بجا فروشنده خودت یمرفتی کار میکردی در مغازه اش حقوق می‌گرفتی 

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

عزیزم مغازه چی داره مامانت خیلی اذیت میشی درکت میکنم هوووووفکاش بجا فروشنده خودت یمرفتی کار میکردی د ...

خرازی داره
من اگ برم کار کنم ب اندازه شاگردش بهم نمیده گفت بیا برو اما کمتر بهت میدم منم گفتم مگ نوکرتم من . نزاشت من انلاین شاپ بزنم ک پول دستم نیاد میگف اره هروقت خاستی بگو خودم پول میدم الان دوماهه من ی قرون ته جیبم نیس . دوس دارم فقط شوهر کنم برم گمشم از اینجا . بخدا اشک تو چشممه همین الانشم

هیچ چیز دائمی نیست
خرازی دارهمن اگ برم کار کنم ب اندازه شاگردش بهم نمیده گفت بیا برو اما کمتر بهت میدم منم گفتم مگ نوکر ...

عزیزم پدرت کجاست ؟

جدا شدن؟

بابا پول نمی‌ده بهت؟

خرازی دارهمن اگ برم کار کنم ب اندازه شاگردش بهم نمیده گفت بیا برو اما کمتر بهت میدم منم گفتم مگ نوکر ...

چندتا فرزندین

بابام هرچی این بگه گوش میکنه جدا هم نشدن ولی با هم خوب نیستن

عزیزم ان شاءالله مشکلاتت حل میشه دختر عاقل مهربان 

متولد چندی گلم 

من ۲۴ سالمه

ممنون متولد 82 ام . 21 سالمه

موفق باشی عزیزدلم خوشگلم