2777
2789
عنوان

شوهرم از وقتی فهمیده من بی کسم رفتارش باهام عوض شده

| مشاهده متن کامل بحث + 3606 بازدید | 160 پست
صادق هدایت میگه به هر چیز در جهان پناه بیاوری در امان خواهی ماند اما کافیست ادمیزاد بفهمد بی پناهی

دقیقا

اونم مردای دوزاری الان 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کوتاه میگم : شاغل باش . خودت خرج خودت و در بیار . چون هرکی بهت پول بده میتونه کنترلت بکنه . به خودت ...

اگه من شاغل باشم اونوقت اون دیگه پول بهم نمی‌ده پولاشو خرج ی جا دیگه می‌کنه یا می‌فرسته برا مامانش 

مردای ایرانی جنبه ی کار کردن همسر ندارن.

تا دوران عقد مانتو فروشی داشتم از مجردی...

بعد هر دقیقه می‌گفت تو خودت شاغلی پول نمیدمت با اینکه زن قانونیش بودم

واسه همین دیگه وحشت دارم از کار خبر مرگش 

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

کوتاه میگم : شاغل باش . خودت خرج خودت و در بیار . چون هرکی بهت پول بده میتونه کنترلت بکنه . به خودت ...

اره دقیقا باشگاه خیلی خوبه اعتماد ب نفس میاره 

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

ی بار بهم گفت من هرچی باشه خونه پدرم بزرگ شدم مثل تو خونه مردم نبودم:)من خونه پدربزرگم بودم هیجا نرف ...

بابا ولش کن بخدا جدی میگمت اعصاب و روانت جمع کن برو خونه بگیر با پدرت زندگی کن عشق دنیا کن.این شوهر نمیشه برای تووووو.جلوگیری سفت و سخت کن.تصمیمت بگیرررر

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
چ جور ارث پدری گیرت اومده؟ اخه پدرت در قید حیاتِ پس قاعدتا اگه ارثی هم برسه، میرسه ب بابات نه تو🙄

پدرم اعتیاد شدید داره هرچی داشته باشه در جا دود می‌کنه میده هوا

واسه همین ی وکالت بلاعزل گرفتم ازش ک می‌تونه اموالشو بفروشن ارث پدری خودشه ک بین خواهر برادراش تقسیم شد وگرنه خودش هیچی نداره همیشه بیکار بود 

اگه من شاغل باشم اونوقت اون دیگه پول بهم نمی‌ده پولاشو خرج ی جا دیگه می‌کنه یا می‌فرسته برا مامانش م ...

شوهرت کلا سواستفاده گر و بی رحمه

حواست باشه 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
بابا ولش کن بخدا جدی میگمت اعصاب و روانت جمع کن برو خونه بگیر با پدرت زندگی کن عشق دنیا کن.این شوهر ...

شانس گوه من پدرم خیلی بددددله الانم میبینی میخواد بهم ارث بده چون متاهلم اگه قرار باشه طلاق بگیرم عوض میشه 

یعنی اگه مثلا یه خانم بابچه اش خونه اشو صلح عمری کنهاگه مادر فوت کنه خونه کامل میرسه به بچه

یعنی اگه من مردم پدرم می‌تونه خونه رو برای خودش نگهداره شوهرم نمیگیره ازش 

الهیییی😢اینو فراموش نکن که تو برای خودت باارزشی و تا جایی که میتونی اجازه نده کسی بد باهات رفتار بک ...

کاش کنارم بودی بغلم میکردی خیلی دلم شکسته است

عزیزم درکت میکنم.بدون تعارف شوهرتو بشون باهاش صحبت کن بهش بگو من پیش خودم گفتم تو میای میشی همه کسم میشی پشت و پناهم الان میبینم برعکس شده.سعی کن تا جایی که میتونی بهش محبت کن ی مدت ببین اگه جواب نداد و دیدی زیادی اذیت میکنه نمون البته به این زودی فکر جدایی نباش سعی کن زندگیتو با حربه های زنانه حفظ کنی بعد ها اگه خیلی مشکل برات پیش اومد فکر جدایی باش.

عزیزم درکت میکنم.بدون تعارف شوهرتو بشون باهاش صحبت کن بهش بگو من پیش خودم گفتم تو میای میشی همه کسم ...

پشتوانه ندارم همین بابام ک ارث میخواد بده اگه بفهمه می‌خوام طلاق بگیرم هیچی نمیر.ینه کف دستم چون ب شدت بددددددددل روانیه

اینقدر با همسرت مهربان باش ودر عین حال خودتو ضعیف نشون نده ،تا برات احترام قائل بشه،اصلا به فکر طلاق ...

پشتوانه ندارم همین بابام ک ارث میخواد بده اگه بفهمه می‌خوام طلاق بگیرم هیچی نمیر.ینه کف دستم چون ب شدت بددددددددل روانیه