2777
2789
عنوان

شوهرم از وقتی فهمیده من بی کسم رفتارش باهام عوض شده

| مشاهده متن کامل بحث + 3606 بازدید | 160 پست
عزیز بچه دارین؟

نه گلم دوسال عروسی کردیم فعلا نمی‌خواهیم 

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

بنظر به خودت افتخار کن برای سرپا بودنت نه اینکه بدت بیاد از خودت

چرا تاوان اشتباهات بقیه رو از خودت میگیری 

(خواهشا توی تاپیک حس ششم تگم نکنید  جواب نمیدم مگر برای تبادل ممنونم )

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاپیک قبلتو خوندم اولا که اگر برای بابات ب نام خودت خونه بخری اقتدارت بیشتر میشه چون مردا ببینن زن پول و خونه داره میدونن امکان رفتنش بالاست 

اسی منم بابام اعدیاد داره و نتونستم ترکش بدم الانم خونش کنارمنه کسیو هم نداره بهشم گفتم خودتو جم کن جلو شوهرم اتو نده . ماهی یک شیشه متادون میدم بهش مصرف میکنه بهتر از مواد و ابرو ریزیه .... درسته منم سرم با زندگیم گرم و زیاد به بابام نمیرسم اما خوراکش بهش میدم هر وعده و روزی نیم ساعت بهش سر میزنم توام هواش داشته باش شده متادون شربت بده بهش اما نزار بره پا مواد

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

چه هدفی از زندگیت داری باید وحتما اهدافتو مشخص کنی و دنبالشون کنی چون انسان بی هدف به زودی طعمه ی انسان با هدف میشود احساس دیگران نسبت به شما هیچ ربطی به شما نداره 

تاپیک قبلتو خوندم اولا که اگر برای بابات ب نام خودت خونه بخری اقتدارت بیشتر میشه چون مردا ببینن زن پ ...

آنوقت توام طلاق گرفتن پدر مادرت؟

خودش تنهاست ؟ عزیزم 

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

آنوقت توام طلاق گرفتن پدر مادرت؟خودش تنهاست ؟ عزیزم

اره

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
خوبه فعلا بزار ببین اخلاقش چطور میشه.انشالا ک خوب میشه و زندگی خوبی رو داشته باشید

ممنون قربونت رم همچنین 

خب سر چ کاری برم مثلا بنظرت عزیزم چه کارهایی میشه کرد ؟ که به درس ربط نداشته باشه

میتونی عزیزم مثلا آنلاین شاپ بزنی یه محصول رو ارائه بدی
یا اینکه خرید و فروش بکنی ب طور کلی . فقط باید بخوای تا بشه . یعنی کسی ک بخاد کار پیدا کنه با توجه به حالا علاقه اش یا چیزایی ک توش مهارت داره بلاخره یچیزی پیدا میکنه دیگه عزیز 

هیچ چیز دائمی نیست
میتونی عزیزم مثلا آنلاین شاپ بزنی یه محصول رو ارائه بدییا اینکه خرید و فروش بکنی ب طور کلی . فقط بای ...

ممنون بابت پیشنهاد راهنماییت عزیزدلم دوستت دارم