2777
2789
عنوان

شوهرم از وقتی فهمیده من بی کسم رفتارش باهام عوض شده

| مشاهده متن کامل بحث + 3606 بازدید | 160 پست
اگه من شاغل باشم اونوقت اون دیگه پول بهم نمی‌ده پولاشو خرج ی جا دیگه می‌کنه یا می‌فرسته برا مامانش م ...

خودم فرزند طلاقم.......از طلاق متنفرم....ولی تا بچه نداری فرار کن.بجای اینکه بگیردت بغل و بگه مثل کوه پشتمم و همه ادما کسشون خدااااا نگران نباش من میشم همه کست.بهت گفته خونه هاااا مردم بودی.....دور از جونت محتاج ی تیکه نونشی؟؟؟؟؟کارو بارت درست کن خونه بگیر بعد ولش کن بمونه با خانواده ش ببینم اینی ک دم از خانواده خانواده میزنه.....خانواده ش میرینن براش....اتیش گرفتم با حرفش چون خیلیا ب من گفتن هرجایی همه کسی بزرگ شده خونه ها مردمی😭😭😭😭

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خودم فرزند طلاقم.......از طلاق متنفرم....ولی تا بچه نداری فرار کن.بجای اینکه بگیردت بغل و بگه مثل کو ...

پشتوانه ندارم همین بابام ک ارث میخواد بده اگه بفهمه می‌خوام طلاق بگیرم هیچی نمیر.ینه کف دستم چون ب شدت بددددددددل روانیه

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

خودم فرزند طلاقم.......از طلاق متنفرم....ولی تا بچه نداری فرار کن.بجای اینکه بگیردت بغل و بگه مثل کو ...

عزیزم توام بچه دار نشو 

مردم بیشرف اگه جدا شدیم میگن مادرش طلاق گرفته خودشم طلاقیه پس خانوادگی مشکل دارن:)

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

میدونم قراره بچه هارو ببره با خودش یجا گم و گور شن ک خبری نتونم ازشون بگیرم.اینو میگی چکار کنم خب؟می ...

بچه ها تیرن خوب میفهمن.شماره هاشون پیدا کن بهشون مخفی پیام بده ولی ب باباشون نگن مثل راز بمونه بعد اگه راهی برای دیدنشون نداری برو مدرسه شون بعد بگو باهات فلان جا قرار بزارن

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
بچه ها تیرن خوب میفهمن.شماره هاشون پیدا کن بهشون مخفی پیام بده ولی ب باباشون نگن مثل راز بمونه بعد ا ...

فعلا ک خیلی کوچیکن گوشی اینا ندارن.باباشون و نمیشناشی اخه صفرتا صدشو گذاشته منو خراب کنه

تورو سننه؟

بعد جالبش اینجاست منکه پاک آبرومند زندگی کردم اینطور باهام رفتار میشه بعد برادر خودش رفته ی همه کاره گرفته که با برادرشوهرم به شوهر خودش خیانت کرد طلاقش داد بچه رو ازش گرفت 

بعدم ۵ سال آویزونشون شد روز و شب میمونی خونشون کلا بی صاحاب بود بعد حامله شد بچش نزدیک ب دنیا آمدنش شد تا برادرشوهرم ب زور گرفتش یعنی بچش حر.وم زادست 

ببین این یکی از داستان های زندگیشونه تا تهش برو چقد بی آبرو هستند :)) 

ی بار بهم گفت من هرچی باشه خونه پدرم بزرگ شدم مثل تو خونه مردم نبودم:)من خونه پدربزرگم بودم هیجا نرف ...

باید بهش میگفتی اگه سر سفره بابات بزرگ شده بودی چشمت به اموال زنت نبود 😑

اره دقیقا ببخشید اینو گفتم عزیزم ناراحت نشی هادنیا و هزار اتفاق

دقیقا درست میگی 

عزیزم توام بچه دار نشو مردم بیشرف اگه جدا شدیم میگن مادرش طلاق گرفته خودشم طلاقیه پس خانوادگی مشکل د ...

بگن من اگررررررررررر پول داشتم یک‌ لحظه هم صبر نمیکردم.اره مادرمون طلاقیه خودمونم طلاقی هستیم چندسال سر زبونی بعدش ی عمر راحتی ک با ادم اشتباه وقتت تلف نکردی.به من میگه خووووبت شد حقت بودی بشینی سر سفره ها مردم ک لقمه هات بشمارن....مگه ما خودمون خواستیم فرزند طلاق بشیم

هیچ وقت ب گذشته برنگرد