2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم از رابطه 10 ماهه آمدم بیرون انقد ذهنم درگیره مساعل دیگس توان گریه و زاری ندارم چیکار کنم رفتم عرضه داشت می‌آمد خاستگاری ب فدا سرم هر اتفاقی براش بیفته میخواد الان منتظر باشع برگردم یا ن عنتر نگیر😑

• کاربری دست سه نفره ( علت تفاوت موضوع تاپیک ها ) 

منم از رابطه 10 ماهه آمدم بیرون انقد ذهنم درگیره مساعل دیگس توان گریه و زاری ندارم چیکار کنم رفتم عر ...

تو خوبه یکسال نشده من دوسال بودم دم جدی شدن بهم خورد چون دیدم خانوادش آدمو صدسال نگه دارن😂😂😂

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 
تو خوبه یکسال نشده من دوسال بودم دم جدی شدن بهم خورد چون دیدم خانوادش آدمو صدسال نگه دارن😂😂😂

بقران دیگه حوصله ندارم بخوام گریه و زاری کنم توام نکن گریه می‌دونم توام حس گریه و اینا نداری😑 

بقران دیگه حوصله ندارم بخوام گریه و زاری کنم توام نکن گریه می‌دونم توام حس گریه و اینا نداری😑

نه تنها توان ندارم حوصله هم ندارم خیلی بدبختی دارم اون اگه آدم بود از بدبختیم کم می‌کرد نه کع اضافه کنه، من فقط دعا کردم خیر نبینه نه خودش نه خانواده‌ی مریضش

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 
نه تنها توان ندارم حوصله هم ندارم خیلی بدبختی دارم اون اگه آدم بود از بدبختیم کم می‌کرد نه کع اضافه ...

میفهممت 🫠 من همیشه دلم میخواست با عشق ازدواج کنم الان ب ازدواج سنتی راضی شدم البته هنوز یازده روزه کات کردم

میفهممت 🫠 من همیشه دلم میخواست با عشق ازدواج کنم الان ب ازدواج سنتی راضی شدم البته هنوز یازده روزه ...

مآل من ترکیب جفتش بود ولی خیلی ظلم شد به روحم، منم دقیقا مدت کمیه جدا شدم، حلالش نکردم چون خیلی با ازدواج و اینا دلمو قرص کرد ولی دیدم نه خودش نه خانوادش اهل عمل نیستن فقط نفرین کردم به ظلمی که به من شد دچار بشن