2777
2789
عنوان

شوهرم از وقتی فهمیده من بی کسم رفتارش باهام عوض شده

| مشاهده متن کامل بحث + 3606 بازدید | 160 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واقعا هم میتونم همین الان ارث پدری گیرم اومده یک میلیارد و ششصد می‌خوام برا بابام خونه بخرم نزدیک خو ...

باز خداروشکر یه پشتوانه داری..من که بابام همه چیشو زده ب نام زن بی همه کسش چی... هیچی ب هیچی..

بازم خوشبحالت

نزار شوهرت از اموال پدر چیزی بفهمه!

پدربزرگم انگار ک من ضعف داشته باشم صدبار بهشون گفت که نوه ام کلی ارث گیرش میاد اوناهم دندون تیز کردن

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

باز خداروشکر یه پشتوانه داری..من که بابام همه چیشو زده ب نام زن بی همه کسش چی... هیچی ب هیچی..بازم خ ...

من برای اینکه بابام ی روز خوب نشه نخواد زن بگیره وکالت تام ازش گرفتم ک همه چی ب اسم خودم باشه. 

۲۵ سال پدری نکرد برام اگه اینم نمی‌داد ک باید میمردم

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

واقعا هم میتونم همین الان ارث پدری گیرم اومده یک میلیارد و ششصد می‌خوام برا بابام خونه بخرم نزدیک خو ...

از کجا میدونی زن نمیگیره

وقتی بابات زندههستش

چطور ارث بهترسیده

من یه یه چیز بگمت

فقط خونه رو به اسم بابایا شوهرت نکنی

6دنگشو بنام خودت کن

منم دفیقا اوضاعتورو داشتم

یکی دوماه پیش خونه خریدم

شوهرم هرچی گفت دو دنگ بزن بنام من

نزدم

ازاون موقع شده غلام حلقه به گوشم

تو هم خونه رو بزن بنام خودت

اینم واسه تو بابانمیشه

از اول ک ادما بد نیستن.تو طول زندگی بد شدبنظرت بچه هام خیلی اذیت میشن؟پسرن

پسر باز خیلی بهتره

دختر احساسی تره 

اتفاقا به خودت افتخار کن که پشت بابات هستی میزاریش کمپ بهش میرسی پسراش این کارو نمی کنن هرچی خونه و اینا خواستی بخری بزن به اسم بابات بزار شوهرت دستش زیر ساطور بابات باشه بابات که ج، تو ورثه نداره لاقل شوهرت بعدا نمیتونه غر بزنه  

بفرما جلو ته صف مال خودمه
از کجا میدونی زن نمیگیرهوقتی بابات زندههستشچطور ارث بهترسیدهمن یه یه چیز بگمتفقط خونه رو به اسم بابا ...

من برای اینکه بابام ی روز خوب نشه نخواد زن بگیره وکالت تام ازش گرفتم ک همه چی ب اسم خودم باشه. 

۲۵ سال پدری نکرد برام اگه اینم نمی‌داد ک باید میمردم

بابام خودش گفت بنام خودت بزن همه چیو

الان خونه ای ک می‌خوام بگیرم بنام خودم میخرم

میشه بگی واسه خرید خونه باید ب چ چیزهایی توجه کرد؟ بار اولمه بلد نیستم 

مردی هم نیست باهام 

پسر باز خیلی بهترهدختر احساسی تره

نمیدونم عذاب وجدان میگیرم هی

با اینکه همسر الانم خیلی دوسشون داره خیلی ب فکرشونه

واسه جفتشون جدا جدا خونه و مغازه گرفته گفت بزرگ شدن سرمایه کنن واسه خودشون یا هی بمن میده میگه بده بهشون

ولی همه چی پول نمیشه میترسم واسشون

تورو سننه؟

اتفاقا به خودت افتخار کن که پشت بابات هستی میزاریش کمپ بهش میرسی پسراش این کارو نمی کنن هرچی خونه و ...

بابام اعتیاد شدید داره

گفت هر آن ممکنه برم دوباره سراغ مواد واسه همین خونه بنام خودت بخر برام