2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب واقعا چیزی ازش دیدی یا فقط حس می‌کنی؟ اینجور خودت خیلی اذیت میشی

دخترعمش مجرده و همش میچسبه به شوهرم 

بابا من زنم‌حس میکنم اون چه هدفی داره

ولی اقا میگه نه اون جای خواهرمه تو الکی حساسی

دخترعمش مجرده و همش میچسبه به شوهرم بابا من زنم‌حس میکنم اون چه هدفی دارهولی اقا میگه نه اون جای خوا ...

هدفش فقط خراب کردن رابطتونه متوجه حساس بودن تو هس میدونه با چسبیدن به شوهرت تحریکت میکنه پاشو از خونت بنداز

هدفش فقط خراب کردن رابطتونه متوجه حساس بودن تو هس میدونه با چسبیدن به شوهرت تحریکت میکنه پاشو از خون ...

یبار اومد خونمون واس هفت پشتم بس بود 

الان ۲بار خواسته بیاد خونمون.هرسری میخواد بیاد خونمون میرم خونه بابام میگم ما نیستیم یا میریم بیرون. ولی مهمونیای فامیلی که هست 

شوهرمم خیلی انسان مغروریه ها کسیو محل نمیده ولی نمیدونم‌چرا به این چیزی نمیگه و میگه جای داداششم و اونم مثل خواهرمه. تازه پسورد گوشیشم‌عوض کرده و باعث شده من مشکوک تر بشم

یبار اومد خونمون واس هفت پشتم بس بود الان ۲بار خواسته بیاد خونمون.هرسری میخواد بیاد خونمون میرم خونه ...

چون شوهرتم دیده اینجوری براش عزیزتر شدی، شده مرکز توجه تو هی درگیرشی خدا نکنه مردا یچی بفهمن ولی این رفتار شوهرتون عدم بلوغه حساس بودن شما کاملا بجاس

دخترعمش مجرده و همش میچسبه به شوهرم بابا من زنم‌حس میکنم اون چه هدفی دارهولی اقا میگه نه اون جای خوا ...

الهی بگردم اینکه نسبت به اون خانم این حسو دارین بهتون حق میدم البته قضاوت با خداست خواهر گلم ولی درسته مراقب زندگیت باش چون بعضی از خانومها خیلی بی شرف شدن و به زندگی همجنس خودشون رحم نمیکنند.به همسرت با زبون نرم و محبت بگو جوری که بهش بر نخوره بگو آره می‌دونم مثه خواهرته اما بخاطر من زیادی بهش توجه نکن شاید دختر عمه ات فکری کنه برای زندگیمون خب نیس. 

چون نگران زندگیمم گیر و دهن بینم و فرهنگم به شوهرم نمیخوره؟ عجب

به اون دختر عمشم یجوری تذکر بده من نمیدونم چی بگم یعنی انقد بی شرفه قصدی داشته باشه؟ 

اگه بهشم بگی شاید پنهونی کاری کنه

آره چون اونا فامیلن عادیه تو خیلی گیر و سمجی انگار به خودت شک داری تازه شوهرتم بفهمه ممکنه حساست کنه

فامیل داریم تا فامیل. بقیه دخترای فامیل مثل این نیستن حدشونو رعایت میکنن