2777
2789
عنوان

چکارش کنم👩🏻‍🦽

187 بازدید | 19 پست

من با دوستم از پنجم ابتدایی تا الان که هشت سال میگذره دوستم 

راهنمایی با هم بودیم و دبیرستان من تجربی بودم اون ریاضی ولی درسامونو با هم میخونیم زیاد خوته هم میریم 

خیلی همو دوست داریم اما اون خیلی توقع های مسخره ازم داره 

بهم میگه با کسی غیر از من حرف نزن!

امروز بعد امتخانات دوستم اومد پیشم و داشتیم حرف میزدیم دست منو انقدر فشار داد که باهاش خرف نزن الان دستمو دیدم کبود شده

دُنیا ارزِش اَخم کردَناتو نَداره 🎀

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وا چندسالشه 

اینکار چیه

زرافه ی بابا هستم.یک عدد وطن پرست..بحث کردن رو زیادی دوست دارم..برنامه نویسم و رابطم با کامپیوتر خیلی خوبه می تونم راهنماییتون کنم..مترجمم هستم و ساب کیدراما و سیدراما میزنم 🤭 تایپم intj بنفشه. سنیم که مشاهده میفرمایید درسته و سن روحی بندس..دلتون خواست برا منم صلوات بفرستید و بگید تا منم دعاتون کنم.قطعا سنتصر ان‌شاءالله 🇵🇸🇵🇸

وا چندسالشه اینکار چیه

۱۸ سالشه 

راهنمایی خودش کاری میکرد بقیه باهام حرف نزنن 

الانم که من با کسی صمیمی میشم اینجوری میکنه 

خیلی دختره عاقله 

خیلی 

ولی توی این یه مورد من نمیدونم چشه

دُنیا ارزِش اَخم کردَناتو نَداره 🎀

۱۸ سالشه راهنمایی خودش کاری میکرد بقیه باهام حرف نزنن الانم که من با کسی صمیمی میشم اینجوری میکنه خی ...

خب اگه عاقله بشین براش توضیح بده 

شاید یه کم باهات سرد بشه ولی امیدوارم خودش بفهمه 

زرافه ی بابا هستم.یک عدد وطن پرست..بحث کردن رو زیادی دوست دارم..برنامه نویسم و رابطم با کامپیوتر خیلی خوبه می تونم راهنماییتون کنم..مترجمم هستم و ساب کیدراما و سیدراما میزنم 🤭 تایپم intj بنفشه. سنیم که مشاهده میفرمایید درسته و سن روحی بندس..دلتون خواست برا منم صلوات بفرستید و بگید تا منم دعاتون کنم.قطعا سنتصر ان‌شاءالله 🇵🇸🇵🇸