2777
2789
عنوان

شوهرم از وقتی فهمیده من بی کسم رفتارش باهام عوض شده

| مشاهده متن کامل بحث + 3606 بازدید | 160 پست
یه کلام بخش بگو فکر نکن من بدون تو نمیتونم زندگی کنم خیلی راحت میتونم از پس خودم بر بیام نترس جوابشو ...

واقعا هم میتونم همین الان ارث پدری گیرم اومده یک میلیارد و ششصد می‌خوام برا بابام خونه بخرم نزدیک خودم چون هیچکسو بجز من نداره. می‌خوام ببرمش شهر خودم ک از افسردگی در بیاد

شوهرم واسه همینم زورش اومد چون‌ فک میکرد کلی مال اموال گیرم میاد ک خودشو هم خونه دار کنم ببین چقدر مفت خور

بعدم ی زمین دیگه داره بابام ک کمه کم ۱۲ میلیارد میبرنش اونم دارم واسه آینده برا خودمو بابامه اون ک دیگه زن نمیگیره

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاغلی؟ پس دیگه نگران چی هستی

واقعا هم میتونم همین الان ارث پدری گیرم اومده یک میلیارد و ششصد می‌خوام برا بابام خونه بخرم نزدیک خودم چون هیچکسو بجز من نداره. می‌خوام ببرمش شهر خودم ک از افسردگی در بیاد

شوهرم واسه همینم زورش اومد چون‌ فک میکرد کلی مال اموال گیرم میاد ک خودشو هم خونه دار کنم ببین چقدر مفت خور

بعدم ی زمین دیگه داره بابام ک کمه کم ۱۲ میلیارد میبرنش اونم دارم واسه آینده برا خودمو بابامه اون ک دیگه زن نمیگیره

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

شما نقشی توی انتخاب پدر و مادرت نداشته اما اگه کسی بهت حس بی ارزشی بده و به خاطر اینچیزا تحقیر بشی و عزت نفس نداشته باشی تقصیر خودته

بعضیا شرایطتشون مثل شماست اما شوهرشون تحقیرشون نمیکنه فکر میکنی دلیلش چیه؟ممکنه به خاطر اخلاق اون مرد هم باشه اما باور کن ۸۰ درصد به خاطر رفتار خانوم

پس خودت رو کم نبین،عزت نفس داشته باش

کاربری دوستم فعلا دست منه
نباید میذاشتی بفهمهالانم یه جوری باهاش رفتار کن که انگار ازش سرتری تا حساب کار بیاد دستشخودت شاغلی؟؟ ...

منم سرنوشتم عین شماست کپی از همه.اما من نزاشتم بی کس بودنم براش پر رنگ بشه با چنگ و دندون و دروغ مصلحتی زندگیم حفظ کردم احترام خودم حفظ کردم.شما هم راه های مختلف پیش بگیر.چرا ما باید بین این همه ادم بازم سختی بکشیم!؟؟مجردی مون کم بود؟؟؟

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
من دوتا دارم جدا شدم باز ازدواج کردم.خیلی نگرانشون میشم

کاش آدم تا از شوهرش مطمئن نیست بچه نیاره 

واقعا هم میتونم همین الان ارث پدری گیرم اومده یک میلیارد و ششصد می‌خوام برا بابام خونه بخرم نزدیک خو ...

خب همینکارو بکن 

خونه رو بگیر چندوقت بری پیش بابات ببین چجوری میاد به دست و پات میپیچه

واقعا هم میتونم همین الان ارث پدری گیرم اومده یک میلیارد و ششصد می‌خوام برا بابام خونه بخرم نزدیک خو ...

واقعا نمیدونم چیبگم 

تمام اموال بردار برا خودت ببین یه نخود بزنی به نام شوهرت ذلیل شدی رفت 

از خودت و بابات مراقبت کن و به خودت برس جلو شوهرت خودتو بگیر زیاد باهاش دعوا یا کلکل نکن سکوت هیبت میاره