2777
2789
عنوان

شوهرم از وقتی فهمیده من بی کسم رفتارش باهام عوض شده

| مشاهده متن کامل بحث + 3608 بازدید | 160 پست
نمیدونم عذاب وجدان میگیرم هیبا اینکه همسر الانم خیلی دوسشون داره خیلی ب فکرشونهواسه جفتشون جدا جدا خ ...

چقدر خوب شوهرت با پول خودش اینکارو کرد خداراشکر چندسالشونه بچهات

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من اونموقع پیام ارث پدرشو ندیده بودم اخه با تعریفاش فکر کردم وضع ماللیشون هم خوب نیست

نه ی خونه می‌خوام بخرم برا بابام

چون معتاده گفت بنام من نخر ممکنه ی روز بفروشمش 

گفت بنام خودت بخر

منم می‌خوام بنام خودم بگیرم ک همیشه داشته باشش 

ی زمین هم داره در آینده میفروشیمش برا خودمو خودش.

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

۴و۹دوسشون داره خیلی‌ ام دوس داره بیان باما زندگی کنن منتهی همسر سابقم اذیت میکنه

ان شاءالله همه چی درست میشه گلم 

من برای اینکه بابام ی روز خوب نشه نخواد زن بگیره وکالت تام ازش گرفتم ک همه چی ب اسم خودم باشه. ۲۵ سا ...

من با یه بزرگتر رفتم

تو هم با یه بزرگتر برو خونه ببین

خونه باید دو خواب باشه

پارکینگ ماشین داشته باشه

اتوبوسی نباشه تا حد ممکن

توالتش بیرون باشه(من خودم از توالت داخل بدم میاد) 

راه پله شیبش ملایم باشه

از همه چیز مهمتر سندش تک برگ عرصه واعیان باشه

بابام اعتیاد شدید دارهگفت هر آن ممکنه برم دوباره سراغ مواد واسه همین خونه بنام خودت بخر برام

ای بابا پس به شو هرت نگو نمیدونم ولی یه جور رفتار کن توقع نداشته باشه خونه به تو برسه اتفاقا الان اگه سرده توهم سرد باشه به وقتش بهش بگو که زمان مشکل داشتی ادا درآورد برات

بفرما جلو ته صف مال خودمه
واقعا هم میتونم همین الان ارث پدری گیرم اومده یک میلیارد و ششصد می‌خوام برا بابام خونه بخرم نزدیک خو ...

اصلا نذار هیچی گیرش بیاد این مرد اگه اموالتوبه دست بیاره ممکنه هرکاری بکنه

هرچی میخری به اسم خودت بخر صلح عمری کن با پدرت نذار شوهرتم بفهمه

اون از بی کسی تو ناراحت نشده اون از اینکه از اول بهش نگفتی ناراحته این مسایل مهمه اگر قصد ازدواج دارید باید قبل از اینکه طرف وابسته بشه همه چیزو بهش بگین خواست بمونه نخواست بره 

شما که از نظر مالی اوکی هستی طلاق بگیر این شوهرو میخای چیکارررر

عزیزم میدونی چیه

بابام بددل شدددددیده 

اینکارارو می‌کنه برام چون متاهلم 

وگرنه اگه مجرد باشم نمیپذیره 

یعنی پشتوانه ای ندارم اونموقع

دلیل طلاقشونم بددلی بچد