2777
2789
عنوان

یه چیزی این وسط هست که

348 بازدید | 32 پست

من‌نامزدم خیلی وابستمه طوری ک جوابشو‌ندم میاد به یه بهانه ای خونمون و پسرخالمه و فامیلیم

میگه از چن سال قبل میخواستمت بهم اعتنایی نمیکردی و خب من یکی دیگرو میخواستم یعنی انقدری عاشق یه فرد بی لیاقت بودم ک وقتی ولم کرد غرق شدم توی حال خرابی و هرشب‌زیر‌‌سرم و .. حالا اولش واسه باهم بودنمون ذوق داشتم حس پیدا کردم ب نامزدم اما گاهی فکر عشق سابقم ب‌سرم‌میزنه حالم بد میشه مث‌امروز ک هم درس داشتم هم حالم بد بود نامزدم پیام داد گف تورخدا اینطوری نکن من دوست دارم سرد نباش و ب‌ بهونه ی آوردن غذا اومد خونمون 

چیکار کنم بهتر میشم من اصلا؟خودمم از این وضع خستم

تو رو سَنَنه قربونت برم:)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کاش اینقدر زود نمیرفتی توی رابطه...

باید یکی دو سال به خودت زمان می‌دادی اگه اینقدر وابسته بودی به قبلیه

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

کاش اینقدر زود نمیرفتی توی رابطه...باید یکی دو سال به خودت زمان می‌دادی اگه اینقدر وابسته بودی به قب ...

میگفتن جایگزین کن قبل نامزدمم یکی دیگرو‌جایگزین کردم اما فقط چن روز‌بعدش گفتم ک‌نمیتونم و باید کات کنیم حالاعم نامزدم و چون پسرخالمه نمیتونم چیزی بروز بدم اون وابستمه

میدونم فکر یه وقتا از سر ادم رد میشه ولی وقتی یکی دیگه هنوز تو دلت بوده نباید نامزد میکردی

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

یه عزیزدانایی داشتم ادم محترمی بودهمیشه میگفت باباجان اونی که اومدسمتت گرم نگه اش دار اونی که ازت ردشد وباهات وصلت نکردبدون تورو لایق نمیدونسته پس اونی که اومده سمتت سگش شرف داره به اونی که ولت کرده وباهات نمونده بازبون خودمون میگفت نمیدونم چقدرتونستم منظورشوبرسونم ولی اسی پسرخاله اتوبچسب الکی به این افکارپروبال بدی زمین گیرت میکنه

گاهی انسانم آرزوست
میگفتن جایگزین کن قبل نامزدمم یکی دیگرو‌جایگزین کردم اما فقط چن روز‌بعدش گفتم ک‌نمیتونم و باید کات ک ...

عزیزمم...هرکس راهنماییت کرده خیلی آدم بیشعوری بوده...مگه میشه با جایگزین کردن حال کسی خوب بشه؟

میدونی این حس گناه بعد از جایگزین کردن چقدر اعصاب خورد کنه؟!

نباید همچین کاری میکردی!

از نامزدت بخواه یکم بهت فرصت بده...بگو یکم افسرده شدی یا بگو نیاز داری یکم تنها باشی...بگو‌مثلا با دوست صیمیم کات کردیم و ناراحتم...یکم برای خودت زمان بخر تا بهبود پیدا کنی

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

یه عزیزدانایی داشتم ادم محترمی بودهمیشه میگفت باباجان اونی که اومدسمتت گرم نگه اش دار اونی که ازت رد ...

پسرخالم از چن سال پیش میدیدم رفتاراشو پیگیرم بود توجهش ب من بود حالا ک باهم هستیم اولش ذوق داشتم واسش حالم باهاش خوب بودا اما یکهو حالم بد میشه حوصلشو ندارم اونم امروز میگف‌دوست دارم باهام اینکارو نکن بعد چندسال بدستت اوردم بزار حالم کنارت خوب باشه🙂

عزیزمم...هرکس راهنماییت کرده خیلی آدم بیشعوری بوده...مگه میشه با جایگزین کردن حال کسی خوب بشه؟میدونی ...

اصلا میگه حالا بعد چندسال بدستت آوردم دیگه نمیتونم یک لحظه ازت بی‌خبر باشم یعنی در روز بااینکه کار میکنه دانشگاه میره همش بهم پیام میدع زنگ میزنه میگه بیا پیشم ببینمت و..

ولی‌خب من گاهی خوبم و گاهی دلگیر و غمگین

نامزد رو اصطلاح گفتم اما باهمیم

فرقی نمیکنه تعهد تعهده

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد