2777
2789
عنوان

خدایااااا منو بکش مردم از بی پولی

| مشاهده متن کامل بحث + 1502 بازدید | 84 پست
چه ظلمی ؟ به تعداد بدبخت ها اضافه نکنیم بهتره

بهترین کارو کردی

گٛلٛۉنێ مێراٛث بۉێلٛمۉ✌🏻♥️ برۉهێ لٛرسۉ گٛپ🥰            کاربری دست دوتا رفیقه خدایا شکرت بخاطر همه چیز راضیم به رضایت تو پروردگارم🍂🍁تاپیکای اولی و لری برای دوست جونیه و بقیه برای منه نور دختر بندست میشه گیر ندید به بنده؟نه تاپیک جنجالی میزنم که بخوام دروغ بگم نه دلیلی براش دارم میام که درد و دل کنم اینجا ممنونم قشنگم🍁🍃

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نظامي ها درسته ثروتمند نيستن ولي فقير هم نيستن چطور نميتونه برات كاپشن بخره ؟

سویشرت دارم اما خیلی نازکه

شهرمون کاپشن نیاز نیست الان نیارم شده و پول نیست.

در کل برا ما پولی برا خرید پوشاک نمیمونه،سالی یه بار به زور یه چیزی میگیریم

من خیلی بچگی پولدار نبودم تو فقر بزرگ شدم ولی احساس خوشبختی میکنم از مادرمو تشکر میکنم برام خواهر بر ...

حس رو ولش کن با عقل باید تصمیم بگیریم زندگی شوخی و عشقی نیست گلم...منم دلم خیلی چیزها میخواد ولی وقتی شرایطش محیا نباشه نباید بیارم. شما ممنون پد رو مادرتی خیلی هم عالیه ولی همه این حس شما رو ندارن....بهتره عاقلانه فکر کنیم 

ولی آخه چون پول نیس بچه نیاریم؟

نه بیاریم و بگذاریم تو حسرت معمولی ترین چیزها و حقوقش باشه....خودت چی فکر میکنی؟

البته به استارتر نیستم چون زمانی که ایشون متولد شده شاید شرایط والدینش بد نبوده

من خودم رو میگم و از این ببعد با این وضع موجود رو منظورمه....................

چه مهربونی شما❤نه عزیزم نیاز نیست. بازم مرسی

قربانت جانم

من پام مشکلی پیدا کرده تا وقتی که معلوم نیست اصلا از خونه بیرون نمیرم دارم چاقم میشم دیگه اندازم نمیشن تا اونموقع

بخاطر این گفتم معذب نشید

خواستید عکس هم میفرستم واستون

عزیزم اگ دوست داشته باشی من میتونم کمکت کنم ک بتونی چیزی ک میخای بخری ، ی وقت ناراحت نشی ها ، در عوض ...

نه عزیزم لازم نیست، من عصبی شدم این تاپیک رو زدم. مهم نیست

ولی حتما برای شفای پسر نازنینت دعا میکنم❤

شما هم دعا کنید من قبول بشم