2777
2789
عنوان

خرید آنلاین از قشم

127 بازدید | 19 پست

سلام قشنگا شبتون بخیر 🌸🦋

بچه ها کسی تاحالا کیف و کفش و لباس و ..  از سایت یا پیج معتبری خرید کرده ک مربوط ب قشم بوده معتبر بوده  و از خریدتون راضی بودین  ؟ میشه سایت یا پیجش و بفرستین؟ 

معمولا من چیزهایی ک میبینم و خوشم میاد وقتی وارد سایت با پیجش میشم آدرس زده قشم☹️ از طرفی هم خیلیا میگن اکثرا پیج هایی که ب اسم قشم و .. فیکه ومعتبر نیس و ..

سایت که زیاد هست برا قشم

شنیدم‌قیمتاشون خیلی خوبه

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب شما خرید کردی ؟ اره اکثرا قیمت ها خوبه واقعا آدم وسوسه میشع

من از جاها دیگ‌خریدم

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃

من یبار از قشم خرید کردم لباس بچه والا هزینه پست بالاس دوتا باید هزینه بدی چون از لنج وارد پست میشه ...دیگه دیدم همونو اینور میتونم بخرم ..یکی از لباس ها مخمل بور گفت وزنش زیاد