2777
2789
عنوان

مجردا شماهم اینجوری هستید

78 بازدید | 5 پست

یهو دلتون پارتنر میخواد یه چیز عاطفی ولی بعضی وقتا دوست دارید تنها باشید و هیچوقت وارد بحث ازدواج و رل نشید نمیدونم من بعضی وقتا یهو دلم میخوا یه کی منو بغل کنه😍😅 خودم حدس میزنم هورمونامون تغییر میکنه این حس میاد 

زنده باد خلیج همیشه فارس 🇮🇷 زنده باد جزایر سه گانه ایران🇮🇷

اره 

در حالت کلی دلم همسره رو میخاد ولی یه نگا به خودم میندازم منصرف میشم 🤣

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد نمیزنند واکنش‌های هردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و گناهکار نگاه نمیکردیم...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چون دقیقا تو اون مدت تا پنج روز تقریبا به خاطر تغییر هورمون ها به شدت احتیاج داری یکی همراهت باشه ول ...

الان که دلم رل میخواد تازه پریودیم تموم شده

زنده باد خلیج همیشه فارس 🇮🇷 زنده باد جزایر سه گانه ایران🇮🇷