2777
2789
عنوان

یه چیزی این وسط هست که

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 32 پست
خوشبخت بشی 🤩چطور آشنا شدی باهمسرت؟من اون علاقه ی شدید رو بهش ندارم اما دلمم نمیاد انقدرباهاش بدباشم ...

قربونت بشم عزیزه مهربونم🫂

راستش اون زمان خیلی غد و یک دنده بودم😂تازه وارد دانشگاه شده بودم و با شوهرم همکلاسی بودم...سه سال از من بزرگتر بود اما بخاطر پشت کنکور موندن و سربازی نتونسته بود همون سال اول وارد دانشگاه بشه...دیگه قضیه این جزوه گرفتن و جزوه دادن😂🤣

خوش خط بودم و مثل دبیرستانیا با خودکار رنگی می‌نوشتم جزوه مرتبی داشتم...از بین سه چهار تا همکلاسی پسر...این آقا پسر تونست به جزوه های من برسه😂

خیلی دوران خوبی بود...

کلا میگم قرار نیست تجربه اولت که تلخ بوده باعث بشه تجربه شیرین نداشته باشی

من خودم فکرشم نمی کردم بتونم دوباره عاشق بشم اما الان که نگاه میکنم میبینم اون یک دوست داشتنه از روی هیجان بود...

عزیزم اگه حالت اونجوری که باید نیست...اگه نمیتونی با شوق و ذوق بری سر قرار یا واسش شوق نداری همین الان تمومش کن...

دو روز دیگه روز عروسیت که برسه با خودت فکر می‌کنی چی میشد اگه این موقع تمومش کرده بودی و الان کنار کسی بودی که عاشقانه میخواستیش...عشق و دوست داشتن و احترام دچ طرفه خیلی مهمه.‌.

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

قربونت بشم عزیزه مهربونم🫂راستش اون زمان خیلی غد و یک دنده بودم😂تازه وارد دانشگاه شده بودم و با شوه ...

ایشالا خوشبخت ترین زوج عاشق بمونید عزیزقلبم❤️دعا کن واسم بهترشم 😞

تو رو سَنَنه قربونت برم:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالا خوشبخت ترین زوج عاشق بمونید عزیزقلبم❤️دعا کن واسم بهترشم 😞

قربونت بشم من

اینقدر خودتو اذیت نکن...لطفا مراقب خودت باش چون تویی که تا آخر عمرت باید با تموم سختیات رو به رو بشی...

تصمیمی که قلبت میگه رو بیخیال...منطق رو جواب بده...تا به قلبت برسی🤍

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨