2777
2789
عنوان

یه چیزی این وسط هست که

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 32 پست

من پنج سال بایکی بودم بدجور وابسته وخاطرخواه شدم هرسال چنددفعه میومدن خواستگاری ادم توشهرمون نبودکه واسطه نکرده بودن ازدانشگاه انصراف زدم رشته خوبی درس میخوندم هرچی خواستگارداشتم نمیذاشتم پاشونوتوخونه بزارن درحدهمون تماس میگفتم نه بعدپنج سال خونواده ام راضی شدن رفتیم خرید عقد ازمایش دادیم اخرهفته جشن عقد ونامزدیمون بودیهوتوجیب لباسش قرص روانگردان دیدم ومتوجه شدم معتاد اسی خیلی ضربه وحشتناکی خوردم تایکسال افسرده بودم همش کارم شده بودگریه اون پسر بعدشش ماه زن گرفت من موندم وکلی تهمت کم کم زندگیموجمع کردم والان هشت سال ازدواج کردم اصلا به اون ادم دیگه فکرنمیکنم وهمیشه میگم خدایاشکرت که چشماموبازکردی 

گاهی انسانم آرزوست
اصلا میگه حالا بعد چندسال بدستت آوردم دیگه نمیتونم یک لحظه ازت بی‌خبر باشم یعنی در روز بااینکه کار م ...

فقط هیچوقت بهش نگو دلیل اخلاقت برای چیه...آدما در کمال خوب بودن میتونن اون روی خودشون رو بهت نشون بدن...هیچوقت نزار بفهمه با چه کسایی بودی...حتی اگه گفت براش مهم نیست

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حق داری عزیزم سعی کن مدیریت کنی هیچوقت ازگذشته ات هیچی بهش نگو ماخانوماهم اینجوریم زیادمردتودست وپامون باشه بدمون میاد کمی زمان بدهانشالله درست میشه همه چی

گاهی انسانم آرزوست
من پنج سال بایکی بودم بدجور وابسته وخاطرخواه شدم هرسال چنددفعه میومدن خواستگاری ادم توشهرمون نبودکه ...

ینی خاطر خواه شدن تاوان داره؟ منم تاوانشو دادم واسه همین الانم گاهی حالم بده

تو رو سَنَنه قربونت برم:)
ینی خاطر خواه شدن تاوان داره؟ منم تاوانشو دادم واسه همین الانم گاهی حالم بده

گذشته هاگذشت الانتوازدست نده دخترعاقلی باش وزندگیتومدیریت کن اینهمه زن شده باچندبچه ازطرف جدامیشن ولی زندگیشونو تودست میگیرن واسه شمایه رابطه دوستی بوده 

گاهی انسانم آرزوست
فقط هیچوقت بهش نگو دلیل اخلاقت برای چیه...آدما در کمال خوب بودن میتونن اون روی خودشون رو بهت نشون بد ...

از گذشتم چیزی نمیپرسه فقط میگه باهام سرد نباش دوسم داشته باش کنارم باش

منم چون گاهی در حق خانوادم و خودم ازخودگذشتگی داشته و واسمون خوبی داشته اینارو ب یادم میارم بهش محبت میکنم گاهی ام حس میکنم دوسش دارم اما گاهی مث‌امروز دلم نمیخواد باهاش حرف‌بزنم بخاطر حال بدم و اون ناراحت میشه امشب دلم واسش سوخت همش میگفت اینطوری نکن باهام😞

گذشته هاگذشت الانتوازدست نده دخترعاقلی باش وزندگیتومدیریت کن اینهمه زن شده باچندبچه ازطرف جدامیشن ول ...

نمیدونم چی بگم حرفاتون رو قبول دارم چون حقیقته

نامزدم خیلی در حق منو خانوادم خووبی‌کرده واسه ی همون گاهی روی اجبار هم ک‌شده بهش محبت میکنم نزدیکش میشم اما اون میگه دوس‌دارم دلی باشه و میفهمه از روی ادای تکلیف هس

از گذشتم چیزی نمیپرسه فقط میگه باهام سرد نباش دوسم داشته باش کنارم باشمنم چون گاهی در حق خانوادم و خ ...

ته دلت واقعا میخوادش؟

خودمونیم اسی...از سر ترحم باهاش وارد رابطه شدی و دلت براش میسوزه درسته؟!

اکثرمون یک همچین حسی رو درمورد آدمای زندگیمون تجربه میکنیم...هیچوقت از سر دلسوزی نرو یا کسی تو رابطه که هر لحظش زجر و عذابه...

اگه حس می‌کنی نمیتونی ادامه بدی و یک‌جورایی قلبا حالت خوب نیست بیا بیرون از رابطه باهاش

اون آدم باید اینقدر استقلال شخصیتی داشته باشه که بخاطر رد شدن از سمت یک نفر اینقدر بهم نریزه!

تقصیر تو نیست که اون تو دوره آشنایی اینقدر زود وابسته شده!

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

نمیدونم چی بگم حرفاتون رو قبول دارم چون حقیقتهنامزدم خیلی در حق منو خانوادم خووبی‌کرده واسه ی همون گ ...

سعی کن همیشه بهش وفاداربمونی وحتی ذهنتوازگذشته دورکنی باخدامعامله کن بگوخدایا کمکم کن نمیخوام غصه گذشته روبخورم یامدیون نامزدم بشم کمکم کن راه درست روانتخاب کنم کمکم کن دلم اروم بگیره وهمه چیوفراموش کنم. اسی سعی کن لذت ببر ازاین دوران ازدواج کنی انقدرحسرت این روزارومیخوری طرف زن پنجاه ساله اس طلاق گرفته بادوست پسرش قهقه میزنه ومیره تفریح وکافه گردی وخرید ازجوونیت لذت ببردختر بیخیال غم وغصه 

گاهی انسانم آرزوست
ته دلت واقعا میخوادش؟خودمونیم اسی...از سر ترحم باهاش وارد رابطه شدی و دلت براش میسوزه درسته؟!اکثرمون ...

آره درست گفتی تاحدودی🥲اولش منم بهش حس خوب داشتما ینی فک میکردم تکیه گاهم میتونه باشه حس امنیتو بهم میدااد اما الان باخودم حس میکنم روراست نیستم با قلبم روراست نیستم

اون خیلی عمیقا دوسم داره از قبلم همینطور بود الان چون میدونه از ساعت هوشمند خوشم میاد میخواد واسم بخره بااینکه درآمدش زیاد نیست

من در قبال این همه خوبی و دوست. داشتنش و خوبیش در حق خانوادم نمیتونم باهاش بد باشم دلشو بشکنم یکروز جوابشو‌ندم میاد خونمون زنگ میزنه ناراحت میشه اما من قلبم اروم میشه از این حال بد؟😞

سعی کن همیشه بهش وفاداربمونی وحتی ذهنتوازگذشته دورکنی باخدامعامله کن بگوخدایا کمکم کن نمیخوام غصه گذ ...

من نسبت بهش حس عذاب وجدان دارم اون انقدی خودشو وقف من کرده از همون قبلا ک‌ حتی تورابطه نبودیم ک من الان چیزی واسه ی گفتن بهش ندارم انقد محبت میکنه انقد دورمه ک حس میکنم اکه باهاش بد باشم کارما یقمو میگیره

ولی گاهی حالم بد میشه ی کم پریشونم فقط:)

آره درست گفتی تاحدودی🥲اولش منم بهش حس خوب داشتما ینی فک میکردم تکیه گاهم میتونه باشه حس امنیتو بهم ...

می‌دونم منم تجربه مثل تو داشتم...به محض اینکه حس کردم نمیتونم بهش حسی که از ته قلبه داشته باشم کات کردم...

یکم دور شدن فاصله گرفتم از همه چیز تا دو سال بعدش با کسی که فکر میکردم باهاش خوشبخت میشم آشنا شدم...و اون حس رو از ته قلبم به اون آقا داشتم و اون آقا الان همسرمه

به این خوب فکر کن که قراره کل زندگیت رو کنارش باشی و اگه نتونی سد خودتو بزاری هم تو میپوکی هم اون

شاید راهت با این آقا یکی نیست...وقتی از روی دلسوزی باشه فقط به خودت ظلم می‌کنی چون اون آقا که بالاخره کنارته و چیزی که میخواد رو داره اما تو نداری!

می‌دونم منم تجربه مثل تو داشتم...به محض اینکه حس کردم نمیتونم بهش حسی که از ته قلبه داشته باشم کات ک ...

خوشبخت بشی 🤩چطور آشنا شدی باهمسرت؟

من اون علاقه ی شدید رو بهش ندارم اما دلمم نمیاد انقدرباهاش بدباشم چن‌روز پیش‌باهم بودیم دستمو گرف میگف تو چرا دستمو سفت نمیگیری دوسم نداری ؟ در این حد احساسیخ ک‌میگه دستمو ک میگیری همراش نوازش کن قلبم آروم بشه از اینکه کنارمی

و من حتی وقتی دستمم میگیره اون حس عشقی ک‌باید ایجاد بشه نمیشه اولش سرخوش‌بودم کم کم دیدم ن حالم باز بد میشه

اسی یعنی دوستش نداری??

بیشتر از دوس‌داشتن دلم واسش میسوزه از اینکه چن سال هرکاری کرد ب‌چشمم بیاد همیشه کمک حال خانوادم بود پشتمون بود توی روزای سخت

حالا اولش کنارش حس کردم میتونم اروم بگیرم بعد اون شکست اما چن‌روز ک گذشت دیدم نه من همون ادم داغونه قبلم